Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Dovezao Kiviju polubrata... Dragstera.

<< < (14/31) > >>

danyq7:
Kaj svi pričate da je neisplativo???

Onaj osjećaj kad sjedneš na potpuno složen skuter za kojeg svaki šerafić znaš napamet i kojeg si sam složio i provozaš se s njim po gradu sa smješkom...Onaj osjećaj kad gledaš svoj skuter i sve ti toplo oko srca kak si ga sredio i kako je poprimio dio tvoje osobnosti jer si ga slago po svojim željama...

To ni jedan gotov skuter koji se kupi ili dobije od roditelja ne može, kolko god jeftiniji bio. Oni koji su već digli neki skuter iz groba znaju o čem pričam, a ovi drugi neka probaju pa će vidjet o čem pričam.  :icon_thumright:

Istina da treba puno truda, živciranja, ozljeda, odricanja i novaca da se složi ali kad imaš gotov proizvod ispred sebe sve ovo se čini kao ništa.

Domba:

--- Citat: danyq7 - 02 Rujan, 2012, 20:34:10 ---Istina da treba puno truda, živciranja, ozljeda, odricanja i novaca da se složi ali kad imaš gotov proizvod ispred sebe sve ovo se čini kao ništa.

--- Kraj citata ---

Sa ovim se potpuno slazem!

I ljudi nije sve u parama, ima i nesto u znojenju, ispijanju kole sa drustvom dok neku sitnicu sarafamo... Sve to na kraju se pretvori u jedan skuter koji ima nesto posebno... A i meni se apsolutno ne zuri. 6mj je neki rok kada bih ja htio da bude na cesti, ali ako i prekoracim za 6 mjeseci necu se ljutiti...

pralas:
ma sam ti lagano,nek se on zavrsi do sredine 3 mj.taman tada krecu prve zrake sunca i vec se moze lagano voziti..

ps. ako treba neko sarafanje oko masine sam javi na pm,minarelli mi je najdraze podrucje,njega sam doktorirao :D

_r0bi_:

--- Citat: pralas - 02 Rujan, 2012, 22:24:20 ---ma sam ti lagano,nek se on zavrsi do sredine 3 mj.taman tada krecu prve zrake sunca i vec se moze lagano voziti..

ps. ako treba neko sarafanje oko masine sam javi na pm,minarelli mi je najdraze podrucje,njega sam doktorirao :D

--- Kraj citata ---

hahahhahaha doktoriro ali nemas diplomu  :jerk:  :laughing7:

pralas:

--- Citat: _r0bi_ - 02 Rujan, 2012, 22:28:14 ---
--- Citat: pralas - 02 Rujan, 2012, 22:24:20 ---ma sam ti lagano,nek se on zavrsi do sredine 3 mj.taman tada krecu prve zrake sunca i vec se moze lagano voziti..

--- Kraj citata ---

hahahhahaha doktoriro ali nemas diplomu  :jerk:  :laughing7:

--- Kraj citata ---
ma ne treba diploma hahah :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju