Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Dovezao Kiviju polubrata... Dragstera.
Domba:
Pralasu ne treba diploma, pralas je fušer!
Raditi će se ekipa ne brinuti se. A mašina će valjda napraviti 100km prije nego se raspadne :)
mhr-team:
--- Citat: danyq7 - 02 Rujan, 2012, 20:34:10 ---Kaj svi pričate da je neisplativo???
Onaj osjećaj kad sjedneš na potpuno složen skuter za kojeg svaki šerafić znaš napamet i kojeg si sam složio i provozaš se s njim po gradu sa smješkom...Onaj osjećaj kad gledaš svoj skuter i sve ti toplo oko srca kak si ga sredio i kako je poprimio dio tvoje osobnosti jer si ga slago po svojim željama...
To ni jedan gotov skuter koji se kupi ili dobije od roditelja ne može, kolko god jeftiniji bio. Oni koji su već digli neki skuter iz groba znaju o čem pričam, a ovi drugi neka probaju pa će vidjet o čem pričam. :icon_thumright:
Istina da treba puno truda, živciranja, ozljeda, odricanja i novaca da se složi ali kad imaš gotov proizvod ispred sebe sve ovo se čini kao ništa.
--- Kraj citata ---
sa svakom riječi se slažem, mada većina ne zna o čem pričaš jer sve vida zdravo za gotovo... :icon_thumright:
Domba:
Skinuo dio plastika. I otpustio masinu ali ne mogu naci gedore 14 i 15 tako da nisam mogao skinuo kocnicu :(. I da zamrzio sam imbuse, sve jebeni imbusi!
I malo veci problem. Gore je Dell 12 i ne mogu pomaknuti klipic. Klipic je totalno upekao, ne mogu ga niti pomaknuti. Pokusao sa wd40 naspricati pa pomaknuti ne ide, pokusao naspricati i ostaviti 15 min i ni pomaknuti. Sada dobro naspricao i ostavljam za sutra popodne. Jos mozda samo podebljam kada budem isao na posao ujutro. Ajde neki savjet kako izvaditi klipic koji je zapeo u karbu.
I netko je vozio 70ccm na 12mm i gljivi...
danyq7:
Ako wd 40 ne sredi stvar, ostavi karb preko noći u coca coli.
Domba:
--- Citat: danyq7 - 04 Rujan, 2012, 20:00:42 ---Ako wd 40 ne sredi stvar, ostavi karb preko noći u coca coli.
--- Kraj citata ---
Šteta cole :( Jel mora biti bas coca cola ili moze i nesto jeftinije pa da ja ipak popijem coca colu :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju