Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Dovezao Kiviju polubrata... Dragstera.

<< < (13/31) > >>

Domba:

--- Citat: zich - 24 Kolovoz, 2012, 23:07:01 ---Rekao sam ti da skoro nista ne pase

Znaci, pase ti samo ona doljnja ruka s zglobom i manzetoma, glavcina s osovinom i diskom, prednja felga, far, i kocnice i bravice ( ali dragster ih ima 5 a formula 4) i blatobran( nije isti ali pase na saraf
Drugo nista ne pase

--- Kraj citata ---

Ovo mi je jako bitna informacija. Mislim imam ali necini mi se bas u bajnom stanju pa bih zbog svoje sigurnosti mozda mjenjao.

Ostalo imam od dragstera.

Jos samo stop svijetlo. Jel netko je ugravirao nest gore a vjerujem da je preduboko za brusenje pa poliranje. Ako ide od roxa super.

zich:
Ide to od roxa gore, a za roxa imas fakat izbor

denis...:
odličan projekt !!!
mislio sam ga ja uzeti ali sam malo zakasnio...sretno sa slaganjem
i ja sam u sličnome projektu...od roxa ti ide štopka gore

ludi dragster:
reci cu samo-ajojjjj,koliko ce tu biti popijeno kave,popusenih kutija cigareta,i tablica normabelaaaa.sretno-stvarno,i samo naprijed!ja kad sam dofurao jednog takvog u slicnom stanju,nakon 3 tjedna premisljanja sam ga bacio na otpad!naradio sam se na njima ko isus i znam sto je vracati ga iz mrtvih!!!pripremi se na cca 4000-5000 kuna ulaganja!

Domba:
Znam da nece biti jefitno staviti ga na cestu onako kako ja hocu, dakle da niti jedan dijelic ne bude fuš. Svijestan sam da ga mogu za cca 2000kn staviti na cestu i voziti, ali nije to to, mora biti sve Super...

A najgore je sto radovi jos nisu poceli :(

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju