znaci ovako ova tema je za skidanje katalizatora na kymco super 9 ali kod svih 2T skutera postupka je ista samo trebe da znate gde je smesten katalizator da ne rezite spuh na pogresno mesto . ovoa sam uradio zato sto spuh je mnogo grejao i kada zagreje skuter malu izgubi na snazi . ranije spuh je bio crven kada zagreje a sada je OK , buka je ostala ista a performanse su isto tako skoro iste ( nisam izgubio na snazi mozda sada skut ima bolji odziv na gasa ali to je skoro i neprimetljivo )
1.skidanje spuha
2.secenje spuha ( kod mene je bilo posle drzaca na motori jer je tamo bio katalizator i isekao sam ono crevo za eko norme )
3.skidanje katalizatora so pomos na busilicom
4.zavarivanje na spuh i crevo sto je ordezano zbog eko norme ( nisam koristio CO2 aparat nego sam koristio onaj obicni elektricni i super je ispao, zato sto kod mene je bio dosta debel spuh nije gorio i je ispao isto kao da je vareno na co2 aparat , znaci kada stavim ruku na spuh odma ugasi i nigde ne pusta sto je ispalo i bolje nego sto sam ocekivao )
5.nisam farbao spuh zato sto ima onaj zasticni lim i kada se on stavi nista se ne vidi da je radzeno nego izgleda kao seriski
evo i slike