Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
Za oko mi je zapao ovaj Runner,bijelo-crni,a i ona Aprilia SR 50,plava,na zadnjoj strani... Ja bih najprije pogledao onog Runnera zato sto pise u oglasu da su izmjenjeni lezajevi radilice,klip,cilindar,radilica...Osim toga,Runner ima vrlo dobru podlogu za tuning i ima djelova na svim stranama... Vrlo pouzdan motor
Sad idem nac link i nema onog Runnera Valjda je i on prodan... Ali evo ovaj Malaguti f15,nije los motor http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/malaguti-f-15-50-cm3-oglas-5714864 sigurno vrijedi pogledat a ni ovaj f12 nije los,i njega vrijedi pogledati...samo ima neki ruzni airbrush http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/malaguti-f-12-phantom-50-cm3-oglas-5686725
Prvo probaj skuter i pogledaj jeli ima dodatnih ulaganja... ako nema nikakvih ulaganja pitaj koja je zadnja cijena...a ako ima ulaganja isto pitaj da ti snizi cijenu zbog tog ulaganja...ja bih to tako ucinio...
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
ovaj zadnji malaguti je dosta star,a i ima kit,tak da ko zna u kakvom je stanju...peugeot i nije bad neka sreća,al nije tolko ni loš...preko slika se teško može nekaj rec,treba uživo videt svaki skuter pa odlucit
nemoj gledat snagu,to ti je sve tek tolko da piše...imas valjda nekog prijatelja da se kuži u skutere tek tolko,pa da ode s tobom pogledat
Bolje ti sad ustedit jos malo i kupit ensto s cim ces bit zadovoljan nego pozurivat sam sebe i uzet nekog kineza ii neki krs, pozalit ces jednog dana i sjetit se ovoga
Citat: stunt_master - 23 Kolovoz, 2012, 01:24:34Bolje ti sad ustedit jos malo i kupit ensto s cim ces bit zadovoljan nego pozurivat sam sebe i uzet nekog kineza ii neki krs, pozalit ces jednog dana i sjetit se ovoga upravu si, svakako je sad pred kraj sezone ne treba to nista na vrat na nos
Clan Vekyyy ti je prodavao Gileru Stalker sa kitom i jos nekim stvarcicama i lijepo je isla... cijena,koliko se sjećam je bila oko 3000 kn. Mozda jos prodaje pa pitaj