Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ma zvjer... samo kure bit će ti anto jebena konkurencija
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
Hvala dečki ma et na trka je dokaz da nije sve u dijelovima već u štelanju, imo je sve jače xD al nije problem da ja dođem i poštelujem tu buduću konkurenciju auspuh neću ni skoro mjenjat a kit možda jednog lijepog divnog dana, dokle god sam zadovoljan dobro je
ma nisam ja kure real madrid pa da ispadnem u 1/8 finala vidimo se u finalu ako sklopim živio 100 god i da mogli bi na kavicu jednu tu u os? ajd čut ce mo se prek fejsa
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
a čuj kupi jači kit a kupit ćeš, i auspuh i napravimo to da ide da leti hahah ma morat ćemo na jednu kavicu da popričamo kako šta na koji način, i neću se prijavit onda na trki kojoj ti budeš, nemam muda onda
dobar mi je i taj neos i taj setup al ne sviđa mi se basajmo na kavu, svi kod ivkulje cemo se utrpat kako je to lijepo kad sam sebe pozoves
ma neću se ni ja onda utrkivat, dok ti vladaš scenom, ja neću, kad ti prestaneš onda ja ajmo svi kod ivkuljeeeee, svi kod ivkuljeeeeeeeeeeeeeeee