Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: interceptor - 24 Kolovoz, 2008, 12:29:50E, care.....je si li ti bio jučer na moto susretima u Županji i bio PRVI sa Neos-om u klasi 50 ccm ?? jesam
E, care.....je si li ti bio jučer na moto susretima u Županji i bio PRVI sa Neos-om u klasi 50 ccm ??
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Citat: Crazy Kuree - 24 Kolovoz, 2008, 14:47:44Citat: interceptor - 24 Kolovoz, 2008, 12:29:50E, care.....je si li ti bio jučer na moto susretima u Županji i bio PRVI sa Neos-om u klasi 50 ccm ?? jesammogu si misliti kakva je ostala konkurencija bila, kure vs. kineska braca mogo si se pohvaliti, malo u detalje?
Citat: igor.sb - 24 Kolovoz, 2008, 16:00:45Citat: Crazy Kuree - 24 Kolovoz, 2008, 14:47:44Citat: interceptor - 24 Kolovoz, 2008, 12:29:50E, care.....je si li ti bio jučer na moto susretima u Županji i bio PRVI sa Neos-om u klasi 50 ccm ?? jesammogu si misliti kakva je ostala konkurencija bila, kure vs. kineska braca mogo si se pohvaliti, malo u detalje? sigurno je konkurencija bila ekipa sa tomosima a3
Pretpostavljam da su svi bilo ko fol tjunirani, gljiva ovo ono, malossi rolice
dobit ćeš bolji odaziv na gas s tom prirubnicom, samo dobro iskemijaj onda da stane 21 karb da ne vuće falš zrak da ne skikne ti opet
Jbg,ti sad s konja na magarca
Nije lose,al ja mislim da je taj auspuh malo preslab,da neces bas bit sretan performansama