Tehnički kutak > Styling skutera

boja za farbanje

<< < (2/4) > >>

speed:
moras prije primerom,pa onda spric kitom,i to sve prebrusisi vodobrusnim papirom 600 i onda tek bojanje :toothy9:

Tomy2023:
kolko bi kostalo odprilike farbanje cijelog skutera?  :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:

DvdAerox:

--- Citat: Tomy2023 - 16 Listopad, 2008, 20:35:08 ---kolko bi kostalo odprilike farbanje cijelog skutera?  :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Ja sam za 14 elementa, sa felgama, dao 1300kn... boje su oba 2 perle... znaci u 1300 kn racunato priprema i boja!  :headbang:

chofus1:
izmedju 1000-1700 kn..ovisi jel i felge..kakve su boje itd..i jel majstor skuplji  :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:

vekyyy:

--- Citat: Tomy2023 - 16 Listopad, 2008, 20:35:08 ---kolko bi kostalo odprilike farbanje cijelog skutera?  :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

ja sam u ogulinu platio pripremu i farbanje i lakiranje i sve zivo za 500kn... mislim samo vanjske plastike ;D a i frend je na šitfajtu platio 500kn isto vanjske.. a drugi frend na vivacity je platio mislim da oko 600 kn i nutarnje i vanjske.. ovisi tko ce ti to radit.. ali mislim najbolje ti je sam radit.. ako imas kompresor i spricu.. udri :jerk:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju