Tehnički kutak > Styling skutera

boja za farbanje

<< < (3/4) > >>

alfist159:

--- Citat: vekyyy - 11 Studeni, 2008, 03:28:26 ---
--- Citat: Tomy2023 - 16 Listopad, 2008, 20:35:08 ---kolko bi kostalo odprilike farbanje cijelog skutera?  :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

ja sam u ogulinu platio pripremu i farbanje i lakiranje i sve zivo za 500kn... mislim samo vanjske plastike ;D a i frend je na šitfajtu platio 500kn isto vanjske.. a drugi frend na vivacity je platio mislim da oko 600 kn i nutarnje i vanjske.. ovisi tko ce ti to radit.. ali mislim najbolje ti je sam radit.. ako imas kompresor i spricu.. udri :jerk:

--- Kraj citata ---

to farbanje cijelog skutera za 500 kn sa uključenim materijalom ne bi reka da je baš kvalitetno...

Antares:
Neznam kakvi su to lakireri koji naplaćuju 500kn za farbanje skutera.

Razgovarao sam sa 2 lakirera iz zagreba, jednim tu s foruma i sva 3 naplaćuju farbanje oko 2000kn i to samo za vanjske plastike (radi se o novom runner-u)

alfist159:

--- Citat: Antares - 11 Studeni, 2008, 11:54:57 ---Neznam kakvi su to lakireri koji naplaćuju 500kn za farbanje skutera.

Razgovarao sam sa 2 lakirera iz zagreba, jednim tu s foruma i sva 3 naplaćuju farbanje oko 2000kn i to samo za vanjske plastike (radi se o novom runner-u)

--- Kraj citata ---

Malo koji dobar lakirer uzima manje od 1000 kuna za lakiranje samo vanjskih plastika, aj ok ako nisu razbijene pa ih samo triba pošmirglati i lakirati, možda, al ako ih triba variti i kitati, onda ipak malo više od šugavih 500 kn. Znate li vi uopće koji je to posa?

Antares:
oko 500kn dođe materijal, priprema itd.

chofus1:

--- Citat: alfist159 - 11 Studeni, 2008, 12:13:58 ---
--- Citat: Antares - 11 Studeni, 2008, 11:54:57 ---Neznam kakvi su to lakireri koji naplaćuju 500kn za farbanje skutera.

--- Kraj citata ---

Malo koji dobar lakirer uzima manje od 1000 kuna za lakiranje samo vanjskih plastika, aj ok ako nisu razbijene pa ih samo triba pošmirglati i lakirati, možda, al ako ih triba variti i kitati, onda ipak malo više od šugavih 500 kn. Znate li vi uopće koji je to posa?

--- Kraj citata ---

materijal:
boja ( perla ) recimo da trebas litru boje...a deci perle je 40 kn...znaci 400 kn...pa onda špricgit 100 kn...+primer+antisikonsko cistilo+ šmirgl papir 20-ak kn+ lak
jbg neznam cijene za sve al tak je otprilike kod nas. znam jer sam ja svog bojao..tj frend mi je bojao..a on radi u trgovini boja i lakova

+ ruke majstora koji ce ti radit      ( do sad sto sam nabrojo je vise od 500 kn )
+ komora

ako ti nisu maske razbijane tj izgrebane...moguce je da lakirer nestavi špricgit ..nego samo skine stari lak s njih i pične boju na to ( nece vam ni ovako otpadat boja ali svejedno ) ( pa je zato jeftinije..)

i dobro ste vi rekli...da malo ko uzme manje od 1000 kn...

ja sam proso dosta jeftino s tim da mi frend jako malo uzeo za ruke...a bojo sam cijelog runnera..i hrapave maske i felge...ZNACI SVE SVE

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju