Tehnički kutak > Styling skutera
boja za farbanje
d3stroyer:
evo ovako, htio bi ovu crnu plasitku pofarbati u neku drugu boju. frend mi je rekao da poznaje jednog čovjeka koji je njemu farbao i da mu trebam samo donjet plastike i farbu i da če mi pofarbat free. sad me zanima gdje ima za kupiti farba za to i koja bi bila najbolja? taj dio plastike je onako hrapav malo.
TheBili:
Odes u bilo koju trgovinu boje i lakova, i izaberes boju, kazes da ti treba za plasike (2k) i to je to.
A to sto je hrapava ako se taj sto boja razumije sredit ce je prebrusit,špric kit..... i bit ce odlicno :icon_thumright:
d3stroyer:
--- Citat: TheBili - 24 Svibanj, 2008, 14:39:40 ---Odes u bilo koju trgovinu boje i lakova, i izaberes boju, kazes da ti treba za plasike (2k) i to je to.
A to sto je hrapava ako se taj sto boja razumije sredit ce je prebrusit,špric kit..... i bit ce odlicno :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
a jel se može ostavit tako hrapavo? i koliko otprilike košta boja?
TheBili:
nemoze ti ostat hrapavo... mislim moze ali otpast ce ti boja :icon_biggrin: :icon_biggrin: pa neznam mislis cijeli motor ili samo to hrapavo??
aeroxtuning:
za farbanje takve vrste plastika trebas kupit primer za plastiku(to je tkivo koje veze boju s tom plastikom)i tek se onda moze farbati,inace ako ne stavis nakon nekog vremena ce ti otpast boja,a pozeljno bi bilo da je najprije malo predjes vodobrusnim :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju