Nemoj ga vozit u servis, ako nemas 100% povjerenja da ce ti ga dobro napravit... Ja sam svojeg odvezo na redovni nakon 1000 km i skinuli su blokade, ja kazem da stave vecu diznu, oni kazu da netreba=LOL...i nisu...skut je iso 92 max i od onda sve slabije, da bi zavrsio na max 67, a ja nist nisam diro... Nisu ga dobro nastelovali, samo su ugrubo skinuli blokade i kazu to je dobro...od tih 1000 km do 4000 sam ga vozio jos 4 puta da ga poprave i nasteluju, oni kazu da je to sve dobro, kao kazu : nemoj se pjenit jer nemas pojma, nisi ti bio u nekom PIAGINELLIJU( tak nest ) u Italiji gdje se proizvode skuteri...i ugradjivao sam spuh i multivar u servisu, a ni to nisu dobro napravili...ja kazem onda "ko vas *ebe" i odvezem skut kod frenda koji to sve radi i on mi napravi sve kako treba i sad skut LETI...preporod...
moja preporuka: odvezi ga na prvi servis to da ti skinu blokade i reci da stave DIZNU 64, i onda ako imas nekog poznanika daj njemu da ti nasteluje ako ti u servisu nebudu(nisu svi jednaki, mozda su ok decki sto rade)...pozdrav...valda sam malo pomogao...