I izađe dan nakon sličan oglas gdje se prodaje 137 karata za 1000kn. Jbg to su karte za djecu ali imaju lijepu cijenu(do 3000kn) i vidim ja oglas kad ono ja tipa fino kontaktiram i on meni lijepo kaže da radi sezonski u MOtovunu, da je iz Rijeke pa je od frenda dobio fotoaparat koji vrijedi 2000kn pa mu je frend dao 1000kn i jugioh karte koje je prodao odmah idući dan što vjerujem da je već našao nekoliko žrtava i za njih i ostanu njemu pokemon karta i on lijepo da oglas da prodaje 137 pokemon karti za 1000kn.
Jbg, to jesu Pokemon karte
ali jbg koštaju dosta i za njih se može minimalno dobit 1500kn a ja sam spustio cijenu do 650kn i reko super, imam 1000kn u džepu čiste love kad prodam.
Da bi meni lik poslao mail sljedećeg sadržaja:
gle, ti slobodno prijavi, mene sigurno takve stvari neće uplašiti zato jer
znam jednog odvjetnika koji će mi riješiti takve probleme. ja sam tebi
poslao 137 pokemon karata, nigdje u oglasu nisam rekao da su to karte sa
slika. mogao sam ti poslati komad drveta, i tada bi to bila prijevara. ovo
je kao da naručiš fotoaparat i dobiješ crni a na slici je bio bijeli.
siguran sam da će ti to objasniti u policiji
A sva sreća da sam dan radnije zvao u poštu i pitao kako mogu provjeriti paket i fino mi kažu da mogu tražit kontrolora koji će to pred menom otvorit i ja ako se ne slažem s tim da mogu odbit i fino mu pošalju nazad a ja dođem dan poslije u poštu i tražimkontrolorai dođe neka nabrijana ženska koju sam vjerovatno digao sa popodnevne kavei kaže mi da prvi put čujem da to netko traži a ja ostao paf i gledam u nju ko tele i ode ona na telefon i razgovara par minuta da bi mi došla i rekla da oni s tim paketom nemaju ništa, da oni samo to dostavljaju i da to policija rješava i tako ja fino odbijem paket i mislim si, da mi je žao lika što će platit 130kn kad ono ja skužim da lik munja, da je unutra 137 KARATA I DA NIGDJE U OGLASU NIJE NAVEO DA SU TO KARTE SA SLIKE i veli meni da nisam pazio šta čitam a fino lik STAVI 4 SLIKE PUNE KARATA, NE JEDNU, NE DVIJE NEGO 4 SLIKE pune karata i onda meni veli zašto nisi čitao oglas i brojao karte a karaata bilo 141. NEMOŠ JEBENO VJEROVAT. DOĐEM ja kuć i nazovem broj koji je pisao u pošti na paketu i ono mob isključen, NEMOŠ VJEROVAT.