Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: A1,150?  (Posjeta: 965 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Kicho123

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Umag
A1,150?
« : 30 Svibanj, 2008, 16:23:43 »
Ej ćao ljudi,novi sam ovdje....imam par pitanja pa nisam znao di da stavim al eto,ovdje ću....

Pošto sam nedavno položio A1 kategoriju,mislio sam si prvo uzet vespu 125 il tako nešto,al pošto ih je teško nać (a to nije jedini razlog),odlučio sam se za nešto drugo.Skuter,naprimjer.Ne skuter od 50 cc,jer malo razmišljam kad već imam vozačku za do 125 cc,mogo bi i veći skuter uzet...
Pošto ne znam baš koko ima sr-ki 125,mislio sam da bi mogo uzet sr 150,čini mi se kao dobar izbor....
Znam da nije baš u skladu sa zakonom da ga uzmem,ali mislim da za ovih godinu i pol do 18. neće bit problema...
Zanimaju me vaša iskustva sa vožnjom motora koji je malo veći od dopuštene kubikaže,jesu li naša draga policija bila tolerantna prema vama....

Nadam se da za sr 150 imate uglavnom dobre stvari za reći pošto baš nisam čuo kakva iskustva ljudi imaju s njim....Sviđa mi se jako....
Eto,recite mi šta mislite o ovom sa 25cc viška,i što mislite,da li bi dobar izbor bio sr 150,a ja ću još švrljati po forumu....

Hvala... :frajer:

To fathom hell,or sour angelic,just take a pinch of psychedelic...

Offline X-Thug

• maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • Osobni Text?
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: BMW E91
Odg: A1,150?
« Odgovori #1 : 30 Svibanj, 2008, 16:28:21 »
zašto stat na tome odma uzmi rs 125  :icon_biggrin:
...........1...........8...........7...........

Offline MaLi_OdvALjivAc

• maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Grad koji je rekao "NE" spavanju
  • Moj Skuter: Gilera RuNNeR C36 50ccm
Odg: A1,150?
« Odgovori #2 : 30 Svibanj, 2008, 21:10:08 »
Odlican izbor!! Vazi za najbolji skuter u toj klasi (125-200ccm) na papiru ;)
DugA Je uLicA, NoSi kAciGu!! <MF (BS)>

2TOČKA 1ŽIVOT
 *´¨) ¸.·´¸.·*´¨) ¸.·*¨) (¸.·´ (¸.·