na teletu sam već nekih 6 godina od toga zadnjih godinu i pol na pretplati i nikad mi nije bilo lošije, dok sam bio na bonovima sve super nemože bit bolje mijenjao sam tarife kako je koja izašla, za nekima žalim i dan danas ali eto kad se sve moralo isprobat
trenutno sam na tarifi 50 (oženio se i netreba mi više
) i od početka korištenja pretplatničke usluge samo problemi
- ušao u pretplatu kad se dobivao uz kupljeni mob još jedan gratis
- dobio poruku osvoji ste nokiu n96 16gb mobitel dolazi za max 5 dana, prošlo mjesec i pol nema mobitela
- nakon mjesec i pol mi je puko film i svaki dan 2-3 puta zvao szk da vidim di je zapelo, oni nemaju nikakvih informacija o tome
- poludio i svaki dan uz pozive prema szk sam išao u sveki tele2 centar u gradu i sjedao im na živac di je šta je
-prošlo još 10ak dana došao mobitel ali nokia n85
-reklamacija na nagradu (traže da ga vratim o svom trošku)
-3 računa mi nisu došla, morao sam im plaćat za izdavanje novog, opomena za neplaćanje računa kojeg nisam zaprimio.....
-nakon pun k**ra* navlačenja nakon 6 mjeseci se situacija smirila svi računi su stizali, dobio sam od njih kao znak isprike 2 računa da nemoram platit (samo RF)
- par puta sam htio promjenit tarifu sa nokaut na neku drugu i kažu mi da nemože bez obnavljanje ugovora, mogu samo mijenjat cifru na višlju bez obnavljanje ugovora ili na nižu sa određenom naknadom
- internet sam zaboravio na mobitelu, koristim ga samo kod kuće ili kad sam u birtiji spojen na wifi
-smeta me i konstantno mijenjanje cijene kod njih, brate mili prije sam u tarifi surfo koliko sam htio a sad mi naplaćuju 5kn/1mb kao da surfam u mađarkoj a ne kod nas
signal mi je uredu čak i u nekim vukojebinama gdje mi ni vip ni t-mobile nisu imali signal
račun mi nijednom nije bio viši od onoga koliko sam potrošio, preko marketa (googla play) sam si skinio program sa kojim kontroliram potrošnju i točno u lipu dobijem