Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Jel trebaš bočnu nogaru? Imam ja original aprilia za prodat, ako hoćeš javi se na pm.
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
molim vas objasnite mi učemu je fora kad skuter stoji tako nakošen?meni to uopće ne izgleda dobro a i čisto sumnjam da je to donekle stabilno!
da i pri svakom prdavcu se moram bojati da mi skuter ne padne na stranu i plastike u banani!onda rađe serijska nogara!
Sve je dobro osim jedne stvari.Zašto si ostavio nosač za tablicu kod repa,ako si tablicu stavio na deklo
Citat: Bokygs - 23 Svibanj, 2008, 20:47:17Sve je dobro osim jedne stvari.Zašto si ostavio nosač za tablicu kod repa,ako si tablicu stavio na deklo nosač tablice sam odrezao i stavio sam si druge žmigavce.... evo par fotki kak je to na kraju ispalo E tako treba
Jako nakosen skuter = curenje kiseline iz iberlaufa akumulatora. Barem ako je iberlauf na toj strani.+ kaj je ruzno za vidit
A kako si i s čime rezao one podnice od aluminija? Negdje sam procitao da se prilikom rezanja aluminij previše zagrije pa se topi pa da dok ga režeš treba cjelo vrijeme poljevat neku tekučinu za hladenje ? Kako si ti to riješio??