Tehnički kutak > Tuning skutera
Skidanje kvačila, skidanje centralnog federa
Ghoul:
hihihi!!! ja s frendom to radim inace, ali prosli vikend kad sam probo sam, kuplung mi je letio prek pol garaze! :D :D :D
ja sam odispod stisnou polutke dok je kuplung bio na skripcu! odsarafio sam, ali nisam dost jako zategnul skripac i kuplung se nekak pomaknul i izmigoljil van! skoro me pobro u facu i onda preletio oko 3 metra! :D
najbolje ti je sredit to tak da stavis spuzvu okolo da ti se ne ostete lamelice na kuplungu! pa onda ispalis kuplung! hehe
inace je najlakse da netko primi odozgo kuplung i odozdo s prstima polutke, a da drugi odsarafljuje! nema kaj bit ak se dovoljno cvrsto stisne...
speed:
ja isto sam raskapam,najgore ti je prvi put
3alfa3:
odpustis maticu do pola
stavis sve na pod
lijevom rukom i desnom nogom drzis kuplung stisnut, a desnom rukom odserafis maticu do kraja
andy:
--- Citat: 3alfa3 - 22 Svibanj, 2008, 17:27:43 ---odpustis maticu do pola
stavis sve na pod
lijevom rukom i desnom nogom drzis kuolung stisnut, a desnom rukom odserafis maticu do kraja
--- Kraj citata ---
pa jel nije to malo tvrđe da izleti, samo držat jednom nogom i rukom....meni se čini to čvrsto jaaako..ipak je crveni feder gore.. :icon_scratch:
speed:
--- Citat: andy - 22 Svibanj, 2008, 17:31:28 ---
--- Citat: 3alfa3 - 22 Svibanj, 2008, 17:27:43 ---odpustis maticu do pola
stavis sve na pod
lijevom rukom i desnom nogom drzis kuolung stisnut, a desnom rukom odserafis maticu do kraja
--- Kraj citata ---
pa jel nije to malo tvrđe da izleti, samo držat jednom nogom i rukom....meni se čini to čvrsto jaaako..ipak je crveni feder gore.. :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
nece ti izletiti,samo dobro drzi,i ukloni glavu da ti ne bi slucajno odskocilo kad radis prvi put
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju