Tehnički kutak > Tuning skutera
Skidanje kvačila, skidanje centralnog federa
3alfa3:
--- Citat: andy - 22 Svibanj, 2008, 17:31:28 ---
--- Citat: 3alfa3 - 22 Svibanj, 2008, 17:27:43 ---odpustis maticu do pola
stavis sve na pod
lijevom rukom i desnom nogom drzis kuolung stisnut, a desnom rukom odserafis maticu do kraja
--- Kraj citata ---
pa jel nije to malo tvrđe da izleti, samo držat jednom nogom i rukom....meni se čini to čvrsto jaaako..ipak je crveni feder gore.. :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Nemoj bit pickica. Zapravo, ni pickica s tim nebi smjela imat problema ;D
Nemas frke, tako napravi i sigurno nece izletit.
Uostalom, skuzit ces da kad je na pola odserafljeno da mozes kuplung stisnut do kraja pa samim time znas da djelujes na njega silom vecom od federa.
speed:
aj ako se ne javis do navecer znat cemo da te opalilo kvacilo,najgore ti je prvi put :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
andy:
--- Citat: speed - 22 Svibanj, 2008, 17:43:45 ---aj ako se ne javis do navecer znat cemo da te opalilo kvacilo,najgore ti je prvi put :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
haha da vas riješim brige nemogu to danas jer mi škripac premali pa ću sutra sredit to...kod susjeda il negdje ću potražit ipak je danas praznik...
a valjda nebude po faci jbt....
--- Citat: 3alfa3 - 22 Svibanj, 2008, 17:36:54 ---
--- Citat: andy - 22 Svibanj, 2008, 17:31:28 ---
--- Citat: 3alfa3 - 22 Svibanj, 2008, 17:27:43 ---
Nemoj bit pickica. Zapravo, ni pickica s tim nebi smjela imat problema ;D
Nemas frke, tako napravi i sigurno nece izletit.
Uostalom, skuzit ces da kad je na pola odserafljeno da mozes kuplung stisnut do kraja pa samim time znas da djelujes na njega silom vecom od federa.
--- Kraj citata ---
hehehe...phh malo me trta al budem...ak tak kažete da je lako onda nemam brige... ;D
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Aleksandar:
ja ga u škripcu odtegnem i kad ostane jos malo navoja ,kvacilo na pod s polutkama,stanem na njega i skinem šaraf koji drzi polutke i kvacilo zajedno i nema beda pa nije to feder od tenka il cega :happy6:
btw na vxru je centralni feder malo puno tvrđi od aeroxovog tak da nema frke
vpucko:
ma prvo otpustis malo u skripu, onda samo na pod stavis, sjednes na stolicu, noge na kvacilo i rukom odsarafis i onda lagano dizes i cao ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju