Tehnički kutak > Tuning skutera

Skidanje kvačila, skidanje centralnog federa

(1/10) > >>

andy:
pa jbt skinem zvono na svom roxu i stanem kod kvačila...neznam kako bezbolno doć do centralnog...
pošto je meni crveni centralni (najtvrđi) strah me kako odšarafiti a da ne izleti...kad ga stavim u škripac nije stisnut i donji i gornji dio na kvačilu znači da će jedan izletit..
a ja nemogu toliko stisnuti kad se otpušta a da ne odleti... :toothy11:
aj kako vi to radite ???

speed:

--- Citat: andy - 22 Svibanj, 2008, 16:58:42 ---pa jbt skinem zvono na svom roxu i stanem kod kvačila...neznam kako bezbolno doć do centralnog...
pošto je meni crveni centralni (najtvrđi) strah me kako odšarafiti a da ne izleti...kad ga stavim u škripac nije stisnut i donji i gornji dio na kvačilu znači da će jedan izletit..
aj kako vi to radite ???

--- Kraj citata ---

nek ti drzi stisnuto kvacilo netko od prijatelja

black-rox:
Ja to sam rastavljam bez ičije pomoći,pa nije teško,samo malo prakse treba,nema te šta biti strah :icon_thumright:

andy:

--- Citat: speed - 22 Svibanj, 2008, 16:59:42 ---
--- Citat: andy - 22 Svibanj, 2008, 16:58:42 ---pa jbt skinem zvono na svom roxu i stanem kod kvačila...neznam kako bezbolno doć do centralnog...
aj kako vi to radite ???

--- Kraj citata ---

nek ti drzi stisnuto kvacilo netko od prijatelja

--- Kraj citata ---

pa kad niko neće sve je trta da ne izleti...a ja nikak da uvjerim nikoga...
prvi put mi je da ja rastavljam pa mi nevjeruju da nemože izletit...

neer:
uzmi zicu neku pa omotaj da bude stisnuto polutke i kvacilo ili omotaj unutarnjom gumom od bicikla tako ja radim i nikad nije iskocilo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju