Stage6 overrange+zadnja polutka od Stage6, jer nema smista stavljat OR ak nemaš i OR polutke...cirka 320€ ti je sve skupa, ali to je je onda nešto...
Stage6 OR je po meni ispred Malossia, videl sam oba i STage6 je avion naspram ovog...
s6 vetilvar voli cesto pucat tak da ono...
Jel može ventilvar ostat serijala da se može i dalje koristit anlaser? Kak npr ovi ostali Variomati ne dolaze s vanjskom polutkom pa se koristi serijska
A evo kaj piše za R/T vario po pitanju zadnjih polutki
"The oversize vario can be used with standard torque drivers; to exploit its full potential, it should however be used in conjunction with the oversize torque driver and the oversize drive belt."
Polutka ti je bitna zbog ravnomjerne sile i remen se više panje i kvalitetnije su na kraju krajeva, mislim na površinu kud ide remen, i od materijala su koji brže predaje toplinu!
O tome ti govorim, koji će ti vrag OR ak pol toga nebuš stavil...sama riječ ti govori OR da je većih dimenzija, i ak ti staviš serijski ventilvar koji je manji od OR imal buš problema sa remenom i nebuš niš dobil, jer ak se remen penje višlje imaš i konačnu brzinu veću!
Ventilvar je od keramike ili nekaj slično ak se ne varam i zato voli "kao" pucat, al ak se namontira i stegne kak spada nema šanse da pukne sam od sebe, a ak padne na pod ili se ne stegne matica dobro i ostale gluposti naravno da bu pugnul...serijski bi se svinul i na kraju ti na isto dođe...u oba slučaju su beskorisni!
Uzmi cijeli prijenos Stage 6 i mirna Bosna, a sa anlaserom se pozdravi...a i kaj će ti anlaser na takvoj makini...ak to bude.