Općenito > Maxiskuteri
najbolji maxi za duža putovanja !??
zich:
Ja sa Beverljijem 500 predjem 250 km u komadu bez umora, sa dodatnim velikim vizirom zastita od vjetra je puno bolja, a kad stavis originalni kofer suvozacu je odlicno.
Ne znam kakvi su slabiji, ali meni kad nas je dvoje i na ovom zafali snage.
Ali ja sad sjednem i vozim u komadu koliko ima benzina ( 13.5 litara a potrosnja na otvorenoj cesti je ispod 5)
luka ns:
--- Citat: zich - 10 Kolovoz, 2012, 10:22:37 ---Ja sa Beverljijem 500 predjem 250 km u komadu bez umora, sa dodatnim velikim vizirom zastita od vjetra je puno bolja, a kad stavis originalni kofer suvozacu je odlicno.
Ne znam kakvi su slabiji, ali meni kad nas je dvoje i na ovom zafali snage.
Ali ja sad sjednem i vozim u komadu koliko ima benzina ( 13.5 litara a potrosnja na otvorenoj cesti je ispod 5)
--- Kraj citata ---
pa normalno da je slabiji, al ne moraju se trke vozit, ipak je to putovanje :icon_thumright: on bi trebao imat dovoljno snage
Homer:
--- Citat: POLIČ - 10 Kolovoz, 2012, 09:51:31 ---nekako mi je kymco lipši za viditi ali me odbija to ime i stavka da ću ga sutra teže prodati
--- Kraj citata ---
Predrasude, svojevremeno sam npr odustao od Xcitinga 500 najvise zato sto ih nije bilo u blizini, i bili su dosta skupi. Piaggio mi je uletio neplanirano, mada nisam zazalio :D
Kymco je vrlo kvalitetan, po svemu sto se moze naci na netu. Guglaj malo! Cak rade za BMW, masine za skutere sigurno a ne znam sto jos
daRio:
--- Citat: POLIČ - 10 Kolovoz, 2012, 09:51:31 ---
x max i downtown 300 je sa cijenom tu negdi ali nekako mi je kymco lipši za viditi ali me odbija to ime i stavka da ću ga sutra teže prodati,što se tiče novca da bi oko 16 u kešu a ovo ostalo bi na otplatu na god,dvi tako da nebi gleda u par iljada kn :glasses9:
--- Kraj citata ---
X-Max sam imao i to mi je bio najdraži maxi ali ruku na srce siguran sam da je u ovom trenutku Kxmco bolji izbor.
Već sam rekao da sa Kymcom nemam iskustva ali npr X-Max je puno kilaviji od Beverly 300 ako ti šta znači. Vrhunski je napravljen,filigranska završna obrada,izuzetno udoban i izbalansiran,ne troši više od 3.5 lit a po meni ima samo dvije mane....preslab agregat u odnosu na druge i prekratan interval izmjene ulja (3000 km).
Ako nisi zahtjevan,želiš fancy i atraktivan maxi u recimo bijeloj boji a ne želiš Piaggio grupu to je idealan maxi za tebe a za vožnjui u dvoje izvan grada može poslužiti ako ne očekuješ čuda. Lagani cruising,mirnoća na brzinama do 110 km,u svakom slučaju jako profinjena vozilica.
Nadam se da sam pomogao.
edit - do kojeg bi iznosa išao ako nije tajna i da li mora biti novo? Thnx.
zich:
Meni je jos jedna bitna stvar u odabiru skutera/auta, a to je da mora biti djelova. Malo nas koji smo na ovom forumu ima novaca za kupiti novo i kasnije servisirat i popravljat u ovlastenom servisu.
Zato ja si biram modele kojih ima dosta i za koje ima djelova. A to je runner od manjih skutera, a beverly od vecih.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju