Općenito > Maxiskuteri

najbolji maxi za duža putovanja !??

<< < (5/24) > >>

luka ns:
Ja ti imam Malaguti Madisona, skuter je udoban, ljep je položaj za volanom, jedino sta je moj 200ccm pa je to za duže putovanje(kad su dvojca na njemu) malo preslabo, inace kad si sam putna brzina je dobrih 100km/h

pitaNS:

--- Citat: luka ns - 09 Kolovoz, 2012, 21:15:07 ---Ja ti imam Malaguti Madisona, skuter je udoban, ljep je položaj za volanom, jedino sta je moj 200ccm pa je to za duže putovanje(kad su dvojca na njemu) malo preslabo, inace kad si sam putna brzina je dobrih 100km/h

--- Kraj citata ---

Vozim već skoro godinu dana Apriliu Atlantic 500cc Sprint..U jednom danu prešao najviše 400 km-a i veruj mi na svakih 100km maximalno se moraš odmoriti...počne dupe otpadati i svaki položaj biti neprijatan! Verujem da je nasvim Maxi skuterima tako, možda na nekima malo bolje..

Što se tiče ostalih probao Malaguti Madisona 250cc - ok je i slično udoban kao i Atlantic, Nexus 500 - pretvrd skuter za putovanja, Beverly 500cc - položaj sedenja nikako za putovanja...

3alfa3:

--- Citat: pitaNS - 10 Kolovoz, 2012, 00:48:12 ---
--- Citat: luka ns - 09 Kolovoz, 2012, 21:15:07 ---Ja ti imam Malaguti Madisona, skuter je udoban, ljep je položaj za volanom, jedino sta je moj 200ccm pa je to za duže putovanje(kad su dvojca na njemu) malo preslabo, inace kad si sam putna brzina je dobrih 100km/h

--- Kraj citata ---

Vozim već skoro godinu dana Apriliu Atlantic 500cc Sprint..U jednom danu prešao najviše 400 km-a i veruj mi na svakih 100km maximalno se moraš odmoriti...počne dupe otpadati i svaki položaj biti neprijatan! Verujem da je nasvim Maxi skuterima tako, možda na nekima malo bolje..

Što se tiče ostalih probao Malaguti Madisona 250cc - ok je i slično udoban kao i Atlantic, Nexus 500 - pretvrd skuter za putovanja, Beverly 500cc - položaj sedenja nikako za putovanja...

--- Kraj citata ---

To je zato jer se sjedi uspravno i sva tezina je na dupetu.
Slicno je i meni bilo kad sam poceo vozit Z750. Svakih 150km morao malo stat. A kad sam poceo malo aktivnije vozit, problem je nestao, jedino sto sad koljena i kvadricepsi malo bole nakon duljeg djira jer sada puno koristim noge u voznji (prebacivanje tijela u zavojima, prelazak preko vecih neravnina itd).

Na skuteru je to nemoguce i jedini lijek je preradit sic da bude udobniji i/ili stajat svako malo.
Za utjehu, oni koji vozi Custom motore pate jos i vise jer im je polozaj jos neudobniji po tom pitanju

POLIČ:

--- Citat: kombaj - 09 Kolovoz, 2012, 21:00:55 --- x-max 250...ja s njim cinim velike relacije lijeti i dosta je udoban motor i lipo povuce s dvoje ljudi,a za ostale maxi ne mogu govorit jer nisam cinija duže relacije s njima sad je sve stvar sta se tebi vise svida i koje novce mislis izdvojit za motor...

--- Kraj citata ---

x max i downtown 300 je sa cijenom tu negdi ali nekako mi je kymco lipši za viditi ali me odbija to ime i stavka  da ću ga sutra teže prodati,što se tiče novca da bi oko 16 u kešu a ovo ostalo bi na otplatu na god,dvi tako da nebi gleda u par iljada kn  :glasses9:

2TDottore:
yamaha t-max 500 je po meni vrh za maxi skutere do te kubikaze

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju