Općenito > Maxiskuteri
najbolji maxi za duža putovanja !??
merox:
Nije los piaggio x7 250 ako se gleda maxi skuter,ne zato sto ga ja prodajem,ali da se kupiti po najnizoj cijeni u klasi 250 par godina staroga.
Aleksandar:
ja sam istovremeno prije 5 godina imao X8 200 i VXR 200 i ta dva skutera se opce nemogu usporedivat..jedina prednost VXRa je sto je malkice brzi , sve ostalo je na strani X8
bolje leži, bolje podnosi rupe i neravnine u zavoju jer ne strese kao vxr
nepuše vjetar, ogroman komfor, mjesta i prtljage kolko hoces posebice ak imas kofer. svjetla isto puno bolja ponajviše dugo.
motor im je identican osim sto je X8 3-4 kmh sporiji u krajnjoj. ima i X8 400 kome 200 nije dovoljno.
merox:
Sa vxr 200 presao na X8 200 jedino mi je bio dosta tromiji ali sve druge prednosti na strani X8,od tada vozim samo maxi skutere.
POLIČ:
--- Citat: daRio - 10 Kolovoz, 2012, 12:02:07 ---edit - do kojeg bi iznosa išao ako nije tajna i da li mora biti novo? Thnx.
--- Kraj citata ---
ma zašto bi bila tajna,iša bi do nekih 32 iljade kn a od toga možda i nekih 20 u kešovini :glasses9:
@homer:
nisu predrasude prema kymcu nego je ipak činjenica da se teže kao polovni prodavaju a to mi je ipak jedan veliki minus,osobno downtown 300 u biloj boji mi je vrh i onoliko koliko sam ga proba ide ko lud i lipo se čuje :headbang:
beverly mi je novi prelip ali to je za meni fensi maxi i nije moj look motor< kojeg tražim !!
aprilia SR 300 i downtown uz xmaxa su mi zasada najbliži izbor :icon_biggrin:
btw.hvala vam društvo na svim sugestijama jer naravno da mi i ovo pomaže pri odabiru :drunken_smilie:
eladio:
ne prodavaju se slabije, prije bih rekao da ih ljudi ne prodaju.. kymco je pozdan brand i puno ljudi nakon što ih kupi ih ne prodaje..
nisam još čuo da je netko prodao kymco ispod cijene jer je "kymco"..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju