Općenito > Maxiskuteri
najbolji maxi za duža putovanja !??
POLIČ:
--- Citat: Homer - 09 Kolovoz, 2012, 16:08:56 ---Osim velicine samog skutera, treba i bar 400 ccm ako se ide u dvoje i sa nekom prtljagom. Ne znam jesu li ovi novi 300 ccm zbilja sad sa performansama u istom rangu
--- Kraj citata ---
al je 300 kubika malo za potegnit 100 km u komadu i šta mislite o kymcu downtown jer sam jako zagrijan za taj motor općenito,dizajn mi je vrh a koliko sam čita i čuo taj motor je po svemu vrh !??
eladio:
nexus baš i nije maxi skuter ..zapinju koljena po volanu, , tvrd je itd..
dobro , imao sam priliku vozit nexusa i sa special edition sjedalom, pa je stvar daleko bolja, ali.. :happy6:
ostaje jedino činjenica da je nexus dosta lijep ako kome to šta znači :redface:
mislim da treba uzeti u obzir nesto tipa malaguti madison , a spomenuti atlantic kao i yamahu osobno još nisam probao ali se čine dobar izbor, pogotovo yamaha ako se ima para :happy6:
burgmana 400 sam vozio, solidan je ali nije ni blizu kao 650 ..solidan i skup izbor pa tko voli neka proba :confused5:
POLIČ:
pa dajte ljudi koji vam je q..šta niko slova o kymcu :icon_biggrin:
meni prika ima atlantica i osobno je bio kod mene pola godine i to mi je strava maxi ali ja bi nešta modernijeg looka ako se razumimo :glasses9:
eladio:
ja sam o downtownu napisao sta sam mislio
http://www.mojskuter.com/index.php?option=com_content&view=article&id=728:kymco-downtown-novi-vladar-u-klasi&catid=112:testiranja&Itemid=130
kombaj:
x-max 250...ja s njim cinim velike relacije lijeti i dosta je udoban motor i lipo povuce s dvoje ljudi,a za ostale maxi ne mogu govorit jer nisam cinija duže relacije s njima sad je sve stvar sta se tebi vise svida i koje novce mislis izdvojit za motor...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju