Općenito > Maxiskuteri
najbolji maxi za duža putovanja !??
cosa_wp:
--- Citat: POLIČ - 09 Kolovoz, 2012, 13:46:00 ---
--- Citat: JogFromYamaha - 09 Kolovoz, 2012, 13:21:19 ---meni je nekak za dulje kruzanje najbolja aprilija atlantic
i za suvozaca i za vozaca je ultra udoban
--- Kraj citata ---
istina atlantic bi triba biti udoban :glasses9:
--- Kraj citata ---
nemožeš ti tu pogriješiti nisam ja čuo da je neki maxi skuter ekstra neudoban jedino ako nije nesto staro i pohabano!
steeef:
najbolji za to je definitivno x9,s tim da je i najudobniji al nije bas najljepsi meni osobno.
nest vise od mj dana sam imal frendov x doma i bome sam ga se navozil..udoban prostran i brdo prostora pod sicem i ogroman kofer.
uz udobnost super se drzi na cesti..al je malo glomazan za grad.
nexus je sportski skuter,tvrdji je i sic mu je koma,stari runner ima udobniji sic.
atlantivmc nie tolko prostran kolko izgleda.
daRio:
--- Citat: cosa_wp - 09 Kolovoz, 2012, 13:13:30 ---
izmjenio sam post da nebi bilo svađe neda mi se ugl. naravno da sve pišem iz iskustva ovo na 150km-a sam mislio bez stajanja nisam mislio da ne mozes prijeci vise od 150 km-a sa maxijem(ako si me krivo shvatio), a ti također nemoj pisati baljezgarije to što mi je tomos u avataru ne znači da mi je to jedino prijevozno sredstvo baš iz tog razloga je on u avataru jer nabrijani forumaši poput tebe kad vide da neko vozi nz nexija 500 misle da je bog, a kad vide batinu ili neku k...činu odma neka omalovažavanja ne brini se za moje iskustvo i kilometre ima ih i za tebe !
--- Kraj citata ---
Ako nisi dobro pročitao,nije isto provozati per kilometara ili biti vlasnik,o tome ti pričam.
Od 2000 god vozim samo maksije ,imao sam ih poprilično i isto toliko probao pa znam o čemu govorim.
Da se vratim na temu.....najudobniji za putovanja i krstarenje je Yamaha Mayesty 400,Suzuki Burgman a onda idu ostali poput Piaggio X serija,pa Beverly,A
ivanm:
:sign014:
Homer:
Tko nastavi prepucavanje dobiva ban. Coek nemre ni na godisnjem biti na miru...
Ontopik: jos mi dupe lagano trne od voznje do mora, i da, preko 100 km bez stajanja i postane neugodno. Mozda bi na X9 bilo bolje, mislim da sam predugacak za X8
Osim velicine samog skutera, treba i bar 400 ccm ako se ide u dvoje i sa nekom prtljagom. Ne znam jesu li ovi novi 300 ccm zbilja sad sa performansama u istom rangu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju