Općenito > Maxiskuteri
najbolji maxi za duža putovanja !??
eladio:
kome se ne zuri i 125 je ok :laughing7:
nego, grand dink je vrlo hvaljen maxi , jedino mu je cesto spocitavan dizajn
kymcoom:
Bas tako, kazem malo se poigras s variomatom i rolicama i kad dobijes ono sto zelis to je to a potrosnja ostaje na razini 125 ccm. eto primjer ja i supruga otocac -krčki most jedva stalo. 20 kn. prije 15 dana. Uzbrdo nas dvoje i krcat kofer i sjedalo i jos putna torba i bez muke cca 60 - 70. Kad je bilo penjanje uz vrhovine.
pralas:
ja sam vx-a 125 vozio jednu sezonu(cca 7 tkm)
isto sam znao sjesti i začipiti u Viroviticu,Bosnu,Srbiju...
kad smo isao sa legom u Viroviticu,on je vozio vxr-a a ja vx-a,i meni je bome trebalo snage za obilaženje...on da gas i bez problema projuri,ja krenem sa vx-om i jedva zaobilazim a iz suprtonog smjera vec dolazi auto tako da bas nije ugodna situacija...iako za neku normalnu vožnju bez jurcanja je dosta i 125 ccm pa čak i u dvoje...isli smo nas dvojica na moturu u Bosnu i bez problema cijelo vrijeme vozis 95-100 kmh po satu ali kad treba zaobici a vas dvoje na motoru e onda je vec problem...
sad sam slozio kompletan swap na 180ccm(klip i cilindar,getriba,bregasta,karba,dekompresor...) i razlika je jako velika,krajnja se nije nesto značajno promjenila,dobio sam par kmh više ali su se zato ubrzanja i meduubrzanja značajno popravila...i sad obilaziš bez problema i taman je uz malu potrosnju
Maestral:
X-Max 400 ako si pri lovi. Ako ne, x-Max 250 je dovoljan. Velika je stvar imati ispruzene noge sto nemres na skuterima tipa Beverly a i zastita od vjetra je bolja.
Kymco DT je isto ok, Beverly out of question. Cisti gradsko/prigradski skuter.
plavi_zmaj:
Vlasnik sam X10 exekutive ABS+ASR,15tak dana,1000km,danas učinija 1 servis.Udobnost na visini,vozi se lako,kočnice zadovoljavaju,potrošnja:otvoreno 3.4 do 3.7l,grad 4 do 4.3l,autonomija za 5.Jedina zamjerka zaštita od vjetra pri većim brzinama(nadam se da će se riješit s većim Givijem)Prije sam vozija X8 i nemože se uopće uspoređivat
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju