Općenito > Maxiskuteri

najbolji maxi za duža putovanja !??

<< < (21/24) > >>

sski001:

--- Citat: luka ns - 03 Studeni, 2012, 22:47:30 ---a poznato je da su talijani malo fušeri šta se tiće završne obrade ali to im ne zamjeram..to mi nije toliko ni važno jer to su sitnice

--- Kraj citata ---

zato su preselili tvornicu u kinu (scarabeo), da poprave završnu obradu   :laughing1: :laughing1:

ZADRO:

--- Citat: cosa_wp - 09 Kolovoz, 2012, 12:30:41 ---nebi ni na jednom trebao izdržati više od 150 km-a tako da bi trebalo biti relativno isto ali nexus bi uz x9 trebao biti najudobniji!

--- Kraj citata ---
oprosti ali nexus NIKAD nece niti je bia ikad udoban kao x9!vozia sam oboje i velika je razlika između  ta dva skutera a najveca razlika je polozaj sidenja....tako da po meni + za x9

derbiGP1:
kao vlasnik nexusa 300 cu ti reci da si ga izbacis iz utrke ako gledas skuter sa kojim ces na duge staze. Ja sa svojim idem na more iz Osijeka u komadu i znam sta pricam. Istina ciklistika mu je vrhunska i mozda nije toliko neudoban koliko je polozaj za volanom specifican i koliko su nam ceste u k..cu! nadam se da sam pomogao  :icon_thumright:

kymcoom:
eto vec duze gledam forum medjutim tek sad sam se reg. uglavnom ponosni sam vlasnik kymco grand dink 125 iz 2003 ima na sebi 35000 km i puca od snage a udobnost i prostor kojim raspolaze je neupitna, također kad malo se pozabavis variomatom i rolicama dobiješ odlican skuter koji ne troši, ne kvari se, odlično grabi i samo ide ide i ide. S suprugom sam vec odlazio na razna putovanja i to sve skraceno pošto obaveze drugačije ne dozvoljavaju, tako da se skuter praktično ne gasi, ali vec smo obisli Beograd, Slavoniju, Prijedor u Bosni, Lika, Zadar, cijela Istra, Slovenija ma gdje god nam padne na pamet i nikad ne zafali snage iako je "samo" 125 ccm

Swordisa:
Samo cu ti reci svaka čast ako si sve to obišao sa 125 kubika i jos sa 2 osobe na njemu i da ti nikad nije zafalili snage čisto sumnjam ali glavno da si ti zadovoljan.Vozio sam 125 nesto vise od 2 godine pa znam da je meni falilo snage na otvorenoj cesti pogotovo kad je trebalo prestizati sporije vozilo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju