Općenito > Maxiskuteri

najbolji maxi za duža putovanja !??

<< < (20/24) > >>

steeef:
da,složen je da kreće na malo višim okretajima :)
mada more bit da moment igra tu svoje pošto je x10 teži nego beverly

@ eladio
bitno je da su agregati vrhunski,sad plastika kae malo lošija ko ga jebe :P

Roby75:

--- Citat: eladio - 02 Studeni, 2012, 13:04:23 ---eto, jos jedan član je nezadovoljan s plastikama na piaggiu
..činjenica je da se kineski utjecaj kod talijanske grupacije sve više osjeti , i ja sam se u to više puta uvjerio.

zato sam ugodno iznenađen s kymcom i nekim njegovim modelima po tom pitanju, pa ću biti drzak i reći da je po tom pitanju kymco po meni ispred talijana :zubo: .

ono što me sad još malo zanima je kako ide taj 350ccm piaggio, jer npr downtown 300 ide super .
uglavnom ja to ovako sa strane sve gledam kao na konačno uzburkavanje mehanike skutera, koja je neko vrijeme dugo spavala u tehničkom smislu.  :toothy10:

--- Kraj citata ---
...a šta to znači "ide super"?
Piaggio 350 (dal Beverly ili X10) ima 33.5 KS, da ide, ide, nema problema ni pod maksimalnim opterečenjem (u dvoje pun stvari), otptimalna brzina na auto putu mu je oko 110 km/h, maksimalna isforsirana mu je 160 km/h po satu (realno je to 150 km/h)...a do te brzine mu malo duze treba....do 140 km/h brzo stiže....

potrošnja mu je 3,7 l/100 km kod štedljive vožnje, oko 4 - 4,5 l kad ne pazim, a 5,5 kad se ga vozi konstantno 140 km/h na autoputu....

za moje potrbe i beverly 350 (ili sad X10 350) ide super :) a nekom će to najvjerojatnije biti loše :)

eladio:
to sto smatram "super" sam u vise navrata pisao, npr http://www.mojskuter.com/index.php?option=com_content&view=article&id=772:kymco-people-gti-300&catid=112:testiranja&Itemid=130

2steeef:
manje bitno ili ne, ali gilera gp800 je prvi skuter gdje sam se tesko razocarao po tom pitanju..
osjećaj u vožnji je loš  :dontknow: ..i ne samo zbog plastika, već i ostale mehanike koja nije samo agregat

npr tmax je sporiji, a deset puta je ispred gp800 u svemu , osim sto je nesto malo sporiji ..  :happy8:

steeef:
gp nisam vozil pa nemrem reć..mislil sam na ove mašine 250/300/350..
naravno da ima veze ciklistika i ostalo na skuteru da bi mašina bila iskoristiva..ako je to loše onda đabe dobrog agregata ako se nemre koristit kak treba s tim je i iskoristivost skutera manja (ko primjer sa gp u usporedbi s tmaxom)

luka ns:
sta se tice agregata..nikad nisam sumnjao u talijane...jednostavno to je provjereno
a poznato je da su talijani malo fušeri šta se tiće završne obrade ali to im ne zamjeram..to mi nije toliko ni važno jer to su sitnice

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju