Tehnički kutak > Garaža
Aerox by nomad
dhorvat:
--- Citat: Mec - 17 Srpanj, 2014, 17:04:54 ---zvono mi je sad RMS ventilirajuće....znači to može ostati???
znači bez TC ne funkcionira? daj mi samo reci jel treba uzeti TC za PIA ili MINA? ili su isti?
--- Kraj citata ---
Mislim da su isti. Ja sam imal za minarellija. Problem je jedino kaj ak staviš pia kuplung bez torsiona, centralni feder će ti plesat po kuplungu unutra i to bi moglo bit svega. Nisam probal, ni ne želim :laughing7: Gle, kad staviš pia kuplung i zvono i ak ti zvono pokriva ferode onda je to to. Jer serijsko minarelli zvono je preusko.
Mec:
budem onda od frenda posudio PIA kuplung i stavit ću svoje RMS ventilirajuće zvono pa ćemo vidjeti...
ako sve bude po planu onda se kreće u kupovinu novog original kuplunga PIA :laughing7: :laughing7:
dhorvat:
--- Citat: Mec - 17 Srpanj, 2014, 17:14:27 ---budem onda od frenda posudio PIA kuplung i stavit ću svoje RMS ventilirajuće zvono pa ćemo vidjeti...
ako sve bude po planu onda se kreće u kupovinu novog original kuplunga PIA :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
Mislim da je i piaggio fly dobar. Ali nisam probal pa neću reć :toothy3:
ajlavsrku:
Fly je vise kao zamjena za original kvacilo al ima dosta federa za njega inad sport paket 3 vrste federa i mhr paket takodjer 3 vrste,a pakne su kvalitetne i traju 100 god doslovno na base setupu ja ga imam u kombinaciji s malossi wingbellom i mogu rec da se mrvu primjeti razlika u odnosu na serijsko piaggio kvacilo koje je takodjer dosta dobro,al ja sam stavia polini zute federe za tvornicko kvacilo na fly-a i eo kotrljam se i dalje :)
andy:
Malossi fly na minarelli, bolje stavit serijsko nego taj fly.. Nevalja nis kvacilo, lošije se ponaša s njim nego s serijskim..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju