Tehnički kutak > Garaža

Aerox by nomad

<< < (51/65) > >>

dhorvat:

--- Citat: Mec - 17 Srpanj, 2014, 15:32:48 ---
--- Citat: nomad - 17 Srpanj, 2014, 13:14:11 ---ovisi kakav setup prijenosa imas, ako je serijski onda bolje uzmi orginal, Taj mitsoubushi mi se najbolje pokazao od svih obicnih remenja,
napravio sam sada nekih 3000km i jos je dobar, niti se isteze na vrucinama.

uglavnom neces fulat niti sa jednim ,jedino sto je jeftiniji od orginala.

--- Kraj citata ---

gore je topov vario sa rolicama 3,5gr. ako se ne varam....iza RMS štelajući kuplung i ventilirajući zvono...polutke serijske
iako dhorvat u nekoj temi kaže da je bolje PIA original zvono pa sam sad u potražnji  :toothy9:
a vjerojatno bu i kuplung išao neki drugi

remen si naručio preko MS webshopa ili?
jer sam jučer gledao pa nisam vidio taj remen

--- Kraj citata ---

Ko je taj dhorvat?  :icon_biggrin:

Nać neki serijski piaggio kuplung ali da se ferode nisu napile masti i da vidiš igre. Nikakva delta na ovim slabijim setupima. Samo da su velike i široke ferode i da je zvono dosta široko da ih "pokrije". Jedini problem je centriranje centralnog federa. Treba torsion controller ili nešto slično. Nikad delta nije imala ni približan start na serijali i base-u ko ova kombinacija jer je očito napravljena za neke drukčije setupe  :laughing7:

Mec:
a zvono?? isto orginal PIA ili?

znači kuplung se treba pripasavat?? jel se samo stavi TC ili ima zajebancije oko toga?

kupit ćemo sve novo ako je to dobitna kombinacija  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

nomad:
Remen nema webu ali posalji upit. A kuplung neko bolje zvono i cif ekorace kuplung milamajka za base setup. Mozes mekane federe stavit jer je lagano. Nista bolje ne treba. jedino isto treba prsten napravit da drzi centralni u centru .

dhorvat:

--- Citat: Mec - 17 Srpanj, 2014, 16:45:37 ---a zvono?? isto orginal PIA ili?

znači kuplung se treba pripasavat?? jel se samo stavi TC ili ima zajebancije oko toga?

kupit ćemo sve novo ako je to dobitna kombinacija  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Zvono sam stavio RMS, ono najobičnije ali je šire od serijskog. 100260030 ti je šifra u bencony moto. Drugo pripasivanje osim torsiona ne postoji. Jer je praktički to isto kvačilo  :icon_biggrin:

Mec:
zvono mi je sad RMS ventilirajuće....znači to može ostati???

znači bez TC ne funkcionira? daj mi samo reci jel treba uzeti TC za PIA ili MINA? ili su isti?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju