Tehnički kutak > Garaža

Aerox by nomad

<< < (53/65) > >>

nomad:
Za centralni ima i za kupit ovo na SC-u

inace se dobije uz s6 kuplung, puno je tanji od onog malossijevog sranja.

nomad:

--- Citat: andy - 18 Srpanj, 2014, 14:50:41 ---Malossi fly na minarelli, bolje stavit serijsko nego taj fly.. Nevalja nis kvacilo, lošije se ponaša s njim nego s serijskim..

--- Kraj citata ---

potpis, fly je tesko kvacilo i tromo isto kao i s6 pro, samo vise zajebancije za ustelat.

ajlavsrku:

--- Citat: andy - 18 Srpanj, 2014, 14:50:41 ---Malossi fly na minarelli, bolje stavit serijsko nego taj fly.. Nevalja nis kvacilo, lošije se ponaša s njim nego s serijskim..

--- Kraj citata ---

Neznam za minareli al znam kako je meni na piaggiu

--- Citat: nomad - 18 Srpanj, 2014, 14:52:06 ---Za centralni ima i za kupit ovo na SC-u

--- Kraj citata ---

Pa pari mi ovako triput tanji od tc-a al to te onda dodje ko plasticna podloga tvornicka koju dobijes s piaggiovim kvacilom koja ulazi u centralni?

dhorvat:

--- Citat: nomad - 18 Srpanj, 2014, 14:52:06 ---Za centralni ima i za kupit ovo na SC-u

--- Kraj citata ---

E to je super za stavit piaggio kuplung na minarelli makine. Jel to plastično ili metalno? Ak je metalno onda super. Jel imaš kakvu šifru toga?

nomad:
metalno je i ultra tanko, nemogu ti dati link jer je rezervni dio, odi na s6 pro kuplung i dolje onda imas rezervne dijelove za to.
kosta isto kao i TC , iako to moze i tokar napravit bez problema,

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju