Tehnički kutak > Garaža
Aerox by nomad
nomad:
ovisi kakav setup prijenosa imas, ako je serijski onda bolje uzmi orginal, Taj mitsoubushi mi se najbolje pokazao od svih obicnih remenja,
napravio sam sada nekih 3000km i jos je dobar, niti se isteze na vrucinama.
uglavnom neces fulat niti sa jednim ,jedino sto je jeftiniji od orginala.
dhorvat:
Mora remen još gore ak hoćeš još bolji start imat. Jer bitno je u trenutku kad kvačilo zagrize gdje je onda remen, uvijek uđe u polutke naspram kad je na leru. Meni je jednom remen bio malo izvan polutki, ali ne možeš sa svim remenima to dobiti jer su kraći. Al tada nisam krajnje imal :toothy12:
nomad:
ona fotka je kad je novi bio, sada je skoro ravan sa polutkama.
ma ja sam prezadovoljan sa setupom sad,nisam cackao nista osim potrosnih dijelova jako dugo.
trebao bih varijator mjenjat, ovaj s6 nakon 15000km ima lufta na blocni da se slon moze provuc.Iako jos ne pravi probleme.
Ne znam koji sad da uzmem,htjeo bi polini ali nisam siguran koji model.
dhorvat:
--- Citat: nomad - 17 Srpanj, 2014, 14:20:25 ---ona fotka je kad je novi bio, sada je skoro ravan sa polutkama.
ma ja sam prezadovoljan sa setupom sad,nisam cackao nista osim potrosnih dijelova jako dugo.
trebao bih varijator mjenjat, ovaj s6 nakon 15000km ima lufta na blocni da se slon moze provuc.Iako jos ne pravi probleme.
Ne znam koji sad da uzmem,htjeo bi polini ali nisam siguran koji model.
--- Kraj citata ---
Bilo koji. Makar ne treba ti onaj sa 9 rolica, uzmi obični Speedcontrol. Da kupujem ja bih ga kupio. Ili onaj Stage6
Mec:
--- Citat: nomad - 17 Srpanj, 2014, 13:14:11 ---ovisi kakav setup prijenosa imas, ako je serijski onda bolje uzmi orginal, Taj mitsoubushi mi se najbolje pokazao od svih obicnih remenja,
napravio sam sada nekih 3000km i jos je dobar, niti se isteze na vrucinama.
uglavnom neces fulat niti sa jednim ,jedino sto je jeftiniji od orginala.
--- Kraj citata ---
gore je topov vario sa rolicama 3,5gr. ako se ne varam....iza RMS štelajući kuplung i ventilirajući zvono...polutke serijske
iako dhorvat u nekoj temi kaže da je bolje PIA original zvono pa sam sad u potražnji :toothy9:
a vjerojatno bu i kuplung išao neki drugi
remen si naručio preko MS webshopa ili?
jer sam jučer gledao pa nisam vidio taj remen
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju