Tehnički kutak > Injection
Reperacija pumpe goriva
Corector:
Nakon stotina susreta s pumpama, vrijeme je da otkrijem neke tajne. Ima ih pun k**ra* i radi se o tome da nitko nema pojma o cemu se tocno radi kada su purejeti/ditechi/tsdi u pitanju.
To sam jos rekao Srbima da ce doci vrijeme kada cu da edukujem, a onda kad objavim kompletan elaborat, konacno ce te se okaniti retardiranih konverzija na karburator, tamo sam bio pod nickom Dajteh.
Na pocetku posta imaju 2 snimke koje prikazuju kako rastaviti pumpu goriva, ta metoda je losa, ono udaranje s pumpom od drvo je jako los primjer jer je masa ljudi OMASILA pa je slomila konektor od dzeka struje, a i prilikom udaranja, elektromotor, odnosnk njegov rotor trpi aksijalnu silu i izbacuje se iz centra pa vam lijepo skuri kolektor i cetkice... jel treba objasnjt kako? Pa lijepo, eto tako, napne se kuglicni lezaj i stvara otpor rotoru, zakoci ga u odredjenoj mjeri, nekad jace, nekad slabije :icon_thumright:
I zabiljezio sam jos nekoliko zestokih slucajeva kada bi pukla klipnjaca prilikom tog udaranja koje je tada manijacko. A zasto manijacko? Pa lijepo, eto tako, jer veliki cep zna zapeci nakon dugo godina u prljavim uvjetima, i onda osim sto ocistis dosjed i nauljis, moras i zagrijati.
Evo kako izgleda nerijetki masakar pumpe goriva, a to vam cesto napravi lik iz Petrusevca i kad mi donese neki covjek pumpu nakon njega, meni se bljuje.
Slomio je klipnjacu. Ona jest od plastike, neki je podcjenju, ali stari moj, NIKADA nije pukla i kad je bila 50% vise opterecena od tvornickog pritiska. One pi*darije s titanskim i bog te pitaj kakvim, zaboravi. Kriplovi bi slomili i titansku. Plastika savrseno obavlja posao. Ako ne vjerujes plastici, edukuj se kakve sve postoje, za sta se sve koriste i pokusaj nesto napraviti od plastike pa da se konacno uvjeris.
ALI, kad kriplovi pokusavaju vratiti elektromotor u kuciste, njegova osovina mora uci u drugi kraj klipnjace (kao Sinjska alka, u sridu) i onda nerijetko OMASE klipnjacu i slome je, a ovo je brutalan i extreman primjer gdje je uspio slomiti i klipnjacu i pera klipa.
Idemo dalje, ako nemas seger kljesta koja se sire kad ih stinses, odjebi! Inace ga sjebes i onda stavljas komad zice umjesto segera :angry7:
Kriplovi brutalno izmasakriraju mali cep, nerijetko ga uspiju i probiti
Sjebu i O ring, jer ne postuju elementarna pravila, a to je da ga treba NAULJITI PRIJE MONTAZE, A priie demontaze dosjed se ocisti od pijeska i naukji se jer ce po njemu izaci cep s gumicom.
Razjebu dzek, to obino naprave kad lupaju pumpom od dasku pa da izbiju veliki cep s motoricem vanka. Znaci najveca debilana koja pravi samo stetu
E sad daje ide kolekcija, ovo je netko sve izlomio, isjekao, izbrusio, neke stiftove je stavljao jer je polomio originalne zupice...
Sjebane su i cetkice...
E sad moram okacit video da vidite kako bata rastura pumpu za Oskara i bez ikakvih tragova ostecenja!!!
A ovako su uglavnom rastavljali pumpu jer je ovo prakticki jedini izvor na cijelom svijetu, kako se rastavlja pumpa goriva.
Osim sto sam naucio preko telefona (ne video poziv) popraviti purejeta i uspostaviti dijagnozu u par sekundi, za gotovo svaki nemoguci problem imam rijesenje i detaljan odgovor.
I reci cu vam samo jednu stvar, lakse je, brze, popraviti purejeta nego ijedan skuter s karburatorom. Ovo cu vam obrazloziti jednog kisnog dana, i savjetujem da se uzme neka oklagija pa ako mislite suprotno, slobodno se vec sada malo lupite po lubanji :D
aprilija top:
kolko je pritisak te pumpe na kraju u barima
Corector:
Postoji vise nacina i metoda, da ne zbunjujem i ne kompliciram, jednom za sva vremena:
MINIMALNO 7.5 BARA
Tko hoce naucit nesto o sistemu direktnog ubrizgavanja, nek se odvazi citat dalje jedan kontekst u kojem nema upitnika, za sve postojo brutalno detaljno tako i tako posto sam sve ispratio u praksi godinama i desetcima tisuca kometara.... Odreko sam se crkve da bih iskarao i isprskao na bukake nacin tog jebenog purejeta jer cijeli internet djelomicno nesto nanjusi ili zapocme, ali ne izgura do kraja.
Kad spojis manometar direktno na pumpu, moras imati minimalno 7.5 bara kroz maksimalno 3 sekunde. I idemo sad jos malo u detalje, i taj pritisak koji ti pumpa nabije, recimo 12bara sto je najcesci slucaj, on ne bi smio padati jer ga drzi nepovratni ventil. Ali purejet je to bokte, ima toleranciju vecu nego karbos! Cesto taj pritisak pada, i to je u redu, ali ne smije pasti momentalno na nulu u roku pola sekunde, ali to sam do sada zabikjezio svega 2 puta. (Oš da ti obrazlozim zasto? Jer skuter stoji godinama i benzin se obatali pa se stvori i ona karamela pa lijepo zapece, dugotrajno stajanje pogotovo u losim uvjetima tipa vlazan podrum najvise unistava SVE). A u tom slucaju ako pritisak jebeno brzo opadne, tj. momentalno na nulu, skuter ce imati problema s jako dugim paljenjem, treba anlasovati masinu po desetak sekundi, (ovo vam vrijedi i za aute) ili trebas dati kontakt vise puta da nadruka pritisak... zasto? A jebiga sad, to nije bitno jer je jako mali broj slucajeva, ali ajde, objasniti cu i to, da ne bi bilo kako dzabe nosim hirurske rukavice. Kad das kontakt, pumpa odradi preventivno nabijanje radnog pritiska, a kad je sjebana na taj nacin, onda taj pritisak rokne na nulu cim ona prestane s radom i ti zapocnes anlasovanje, i onda pumpa nabija pritisak i trosi gorivo istovremeno, a taj pritisak je nedovoljan neko vrijeme jer je ispod trazenog posto se pumpa muci s postizanjem radnog pritiska. Ventil uvelike olaksava i ubrzava nabijanje pritiska. I da se desi takav problem, najjednostavnije je nabavit vanjski nepovratni ventil, metalni, pa ga montirati izmedju pumpe i injektora i problem je rijesen.
Ako pritisak sporo opada, recimo kroz 2 sekunde, to je ok jer pumpi nije problem izgurati pritisak i potrosnju goriva istovremeno...
Maksimalni pritisak pumpe goriva je 12 bara, na toliko su bazdarene i toliko treba svaka nadrukati. Ako je pumpa presla pun k**ra*, bila zlostavljana smecem, onda maksimum pada, ali dokle god je iznad 7.5 bara, dobro je, jer i purejet ima toleranciju na mnogo toga, i to extremno!!! Znao sam nalaziti hrdjave motorice i unutrasnjost punu smeca od vode i djubra, tolerira vise nego karb, vjerujte mi.
Imas slucajeve kada nadruka i preko 12 bara, ali to nije bitno. Oces da i to obrazlozim?? Jel treba svaki jebeni mrtvi detalj obrazloziti? To ce vec postati seks roman o purejetu, fakat je nebitno, ali je jebeno zanimjivo za neki extreman tuning ako imas 15, 16, imam i 17 bara crijeva se napnu da se svaki put userem hoce li nesto eksplodirat... jbg sve je radjeno do 12 bara...
Zasto ne moze pumpa od auta?
Zato sto auto punpe imaju veliki protok sto i nije problem, ali vuku po 12A, sto ne moze podrzati generator od skutera i tu prica pada u vodu. Skurio bi se izlaz od ECUa.
Ova pumpa je pumpa visokog pritiska i niskog protoka od svega 5.3l na 1h, i jako je mali potrosac struje.
Ako mjeris pritisak pumpe goriva tako da montiras T racvu s manometrom izmedju pumpe i injektora onda ces imati 7.5-8bar dok masina radi.
A kad je ugasena 2.5bar (najmanje 2.3 inace ne pali) ali obavezno treba ispustiti zrak iz crijeva kompresora jer on aktivno doprinosi povecanju pritiska goriva u sistemu sa svojih 5.5bara. Njegov pritisak opada kako motor stoji ugasen jer zrak curka kroz nepovratni ventil, ali ne smije brzo jer onda moze gubiti na crijevu spoju ili gumici kucista injektora
Kako prepoznati u par sekundi NA UHO jel pumpa dobra i jel ima dovoljno jak pritisak? Extremno lako. Dakle tu ti ne trebaju nikakvi manometri i picke materine. JESAM REKO DA JE PUREJETA LAKO POPRAVITI?? To moram pokazat...
Kako nabuziti purejeta bez casha? Lako
Mislis li da purejetu odlazi mehanika, elektronika? Poistovjecujes ga s karburatorskim modelima u tom pogledu? Aj van iz ove teme!!! Zapravo nemoj, bit ce prskanja po kosi :laughing9:
Evo to je dijelic epopeje zvane nemoguci purejet, a zapravo je takav pickin dim da natakarim na kolac i omastim sve ostale masine koje sam takodjer presao da mogu usporedit :D
aprilija top:
stavis relej iz kompa kaj ide na pumpu i to je to stavis auto pumpu -oznaka 86 da pali relej, 85 masa ,30 struja direkt s plusa i 87 izlas na jacu pumpu u ovom slucaju bosch fp200
Corector:
--- Citat: aprilija top - 18 Ožujak, 2019, 20:36:07 ---stavis relej iz kompa kaj ide na pumpu i to je to stavis auto pumpu -oznaka 86 da pali relej, 85 masa ,30 struja direkt s plusa i 87 izlas na jacu pumpu u ovom slucaju bosch fp200
--- Kraj citata ---
Istina, postoji verzija sa 8bara i kosta preko 2000kn. ALI ona trosi od 13-15 ampera. Nemres to napojiti, akumator bi se ispraznio jako brzo.
I nije problem vise u originalnoj pumpi otkako ih uspjesno rijesavam :frajer:
Ne postoji zamjenska pumpa, nema je nigdje na svijetu. Osim u Indiji gdje se rade posljednje generacije, ali su manje kvalitetni materijalj... :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju