Tehnički kutak > Injection
SR50 Ditech - Nece uzbrdo, troši svječice, ne mogu resetirat greške
giannelli:
piaggio moto centar! Petkovic u burbonu. On stvarno zna svoj posao, naravno ako on radi. Sinovi su mu nestrucni skroz.
du_vlaho:
Kod njih tražio elektronsku blokadu za ditecha... i on mi dao za skutere s karburatorom... onda zvao ovlaštenog uvoznika tih blokada, poslao im tu i oni meni poslali pravu... trajala godinu dana i nakon tog nisam mogao skuter upalit. Skinuo je i skuter proradio ::)
Ma ja ću to sam sve riješit pa taman cijeli prijenos, ubrizgavanje i struju zamjenio... :icon_biggrin:
du_vlaho:
Evo dao sam si truda pa to sve rastavio... ja mislio da je to bogzna kako komplicirano, kad ono pussy smoke... mogao bi i ja servis skutera otvorit ako ovako nastavim ;D
Stavljam par slika pa da kažete što vam se čini o svemu...
Što bi dobio kad bi stavio malossi variomat? I to ovaj :
http://www.mojskuter.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1478&category_id=58&option=com_virtuemart&Itemid=142
Sad sam se sav zapalio za nabrijavanje kao kakav klinac od 15 :toothy10:
I da, evo slike :
Grale:
rolice izgledaju ko kockaste malo...tak da ih zamjeni...
s multivarom nebi previše dobil...
dobil bi bolja međuubrzanja,al bi zgubil start i krajnju
du_vlaho:
a centralnu oprugu skidam tako da odvrnem ovu veliku maticu ispred kvacila? Koliko je to jako nabijeno? Da pitam dok su mi još svi zubi na broju :toothy10:
Koja je dimenzija ovih rolica i koje su opruge kvačila i koji je centralni feder? Ne mogu nać originalne ovdje na ms shopu...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju