Tehnički kutak > Injection
SR50 Ditech - Nece uzbrdo, troši svječice, ne mogu resetirat greške
Kamba:
..ključem otpusti matzicu,ali kad ju otpustiš pazi izletit če ti lamle u labrtu,najbolje nek ti netko pomogne jer je onda lako....sabiješ rukama oprugu i onda ovaj drugi samo skiune prstima maticu,tako i vratiš natrag....možeš i sam to ali ako nisi nikad skidao,bolje nek ti netko pomogne... :icon_thumright:
Grale:
dimenzije rolice su ti 17x12,gramažu uzmi između 6,6-7,0 grama...
centralni i federe imaš na easypartsu za naručit,sad nznm dal se more prek webshopa uzet odonud...ili naručiš u piaggio servisu nekom...
ali nemaš potrebe za mjenjat federe na kuplungu,nebude ti ditech nikad imal rupu na startu kolko god stari bili,sa serijskim spuhom i variomatom...
Lenko:
Sve dok si na 50 kuba, nemaš efekta da buđžiš: ni variomat, ni kvačilo. Bacanje para. Sa rezonatnim auspuhom (ZX se pokazao najboljim) dobijaš zanemarivu snagu. Znači serijsko sve, ali novo ! Jedino možeš uzeti set oprugica u kvačilu, pa staviti najslabije (one su jače os serijskih). I nekoliko garnitura rolnica (mada su najbolje alatne Pavesse, jer idu od 2 gr, pa do 9gr.) Pa kad nađeš koja ti težina odgovara, onda uzmeš tu gramažu Malossi ili Polini ! To se zove, inače, ŠTELOVANJE PRENOSA.
Grale:
jasno da se ne isplati puno tuning na 50 cilindru ditech...
sa zxom i polini variomatom(meni se pokazulo najboljom kombinacijom),se dobije max 10-15%...i to se najviše osjeti na vožnji u dvoje i na međuubrzanjima
Kamba:
..na Di Techu se bar nešto osjeti....ja na Pure jeta koji god auspuh da sam stavio motor ide jednako...ne dobiješ ni 1% na performansama... :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju