Tehnički kutak > Injection

SR50 Ditech - Nece uzbrdo, troši svječice, ne mogu resetirat greške

<< < (6/18) > >>

du_vlaho:
A lako to da ne znam vlasnika pa bi rekao čovjek da sam neki nebitan proleter... al opet i nebitne ljude treba poštivat i pomoć im...  :dontknow:

Dante servisom sam i više nego nezadovoljan... kažem mjenjaj sve što treba jer motor je na firmi i sve mi ide u troškove... i oni mi ga vrate kao zamjenili svječicu, vozali se i sve ok. Samo radilica ima lufta i da se to čuje pri 70km/h... te da oni to vare pa tokare i to ukupno dođe 1600kn ili ako cu novu, da je samo nova sa ležajevima i semerinzima 1600kn  :angry7:

I na kraju se dogodi da ga ja sam moram raskopat i odgonetat u čemu je problem... al bar cu nesto novo naucit  :toothy3:

Ne zelim uopce sad ic po gradu i moljakat ljude, narucim preko neta... samo nemam pojma sto mi tocno treba... pa bi molio ako mi tko može linkove poslat sa ms shopa ili preporucit koju drugu pouzdanu web trgovinu...

Grale:
kakav luft na radilici na 11 tkm?moja na 18 dok je vađena radilica nije imala trunikciu lufta,a ležaji ko novi...
najbolje da nađeš nekog ko će ti pregledat motor i reć kaj treba sve kupit,pa je onda lako nać linkove sa svim za naručit

Lenko:
I ja imam problem sa greškom 20. Čas je ima, čas ne. Drugar je jednom opvorio sve, pa je hteo da rwši i gr 20. Ispostavilo se da je sve ok, ali u satu je nešto riknulo. Nešto je čeprkao, lemio i sl, ali nije uspeo da ga sredi. I ja tako i dalje vozim...

Grale:

--- Citat: lenko - 06 Kolovoz, 2012, 14:51:35 ---I ja imam problem sa greškom 20. Čas je ima, čas ne.
 I ja tako i dalje vozim...

--- Kraj citata ---
također :icon_thumright:
i još takvih slučajeva ima

du_vlaho:

--- Citat: Grale - 06 Kolovoz, 2012, 14:48:41 ---kakav luft na radilici na 11 tkm?moja na 18 dok je vađena radilica nije imala trunikciu lufta,a ležaji ko novi...
najbolje da nađeš nekog ko će ti pregledat motor i reć kaj treba sve kupit,pa je onda lako nać linkove sa svim za naručit

--- Kraj citata ---
Ma mislio sam filter zraka, svječicu, rolice, centralni feder , klizače i feder kvačila zamjenit pa vidit hoče li bit bolje...

Ovdje ne postoji u Dubrovniku nitko tko bi mi mogao pogledat motor kak spada i reč što treba kupit... bio je već u ovlaštenom servisu kao što sam napisao... dijagnoza : Radilica

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju