Tehnički kutak > Injection

SR50 Ditech - Nece uzbrdo, troši svječice, ne mogu resetirat greške

<< < (5/18) > >>

Iwo SR Tuono:
radilica nije sigurno ja ti garantiram, na 13000km taj skuter je tek krenuo u život

ono što se događa a to je sigurno je da imaš previše goriva, za početak otvori filter skroz, isčupaj sve van iz njega,makni crijevo van i stavi novi filter zraka po mogućnosti polini double layer ili malossi red sponge
svjećicu stavi denso iu24 = ngk 8 , toplija svjećica ima bolje samočišćenje i ne taloži se garež po njoj za razliku od devetke koja ni na 70cc se nemože zagrijat kako treba pa sere

što se prijenosa tiče kupi komplet set original za prijenos ako je skuter tvornički, moj ditech je uzbrdo vukao ko lud i sa dvojicom kad je bio serijala

kit je dobar ali se ne isplati jer je preskup, nažalost

du_vlaho:
Ja na mome imam i kuku za prikolicu prikopčat... morat cu vam i to pokazat...

ja 100kg, jedan iza mene 70kg + u prikolici 100kg išli smo 80 po ravnom  :icon_biggrin:

a niš, sad idem zvat da vidim ima li to sve za nabavit u dbku...  :)

Sad na checku izbacuje samo error 20 :

20 Error in heat indicator - cable that is connected to
instrument is damaged
- ECZ died
- check or replace
- replace or reprogram

Što da radim?  ???

Btw. može li Injection Cleaner LIQUI MOLY štetit ak se ulije u gorivo? Probao bi i s tim ak mi zamjena prijenosa ne upali...

Iwo SR Tuono:

--- Citat: du_vlaho - 06 Kolovoz, 2012, 13:22:54 ---Ja na mome imam i kuku za prikolicu prikopčat... morat cu vam i to pokazat...

ja 100kg, jedan iza mene 70kg + u prikolici 100kg išli smo 80 po ravnom  :icon_biggrin:

a niš, sad idem zvat da vidim ima li to sve za nabavit u dbku...  :)

Sad na checku izbacuje samo error 20 :

20 Error in heat indicator - cable that is connected to
instrument is damaged
- ECZ died
- check or replace
- replace or reprogram

Što da radim?  ???

Btw. može li Injection Cleaner LIQUI MOLY štetit ak se ulije u gorivo? Probao bi i s tim ak mi zamjena prijenosa ne upali...

--- Kraj citata ---

to ti upravo znači to
senzor temperature u kvaru

provjeri senzor, provjeri ECU

Injection cleaner ne šteti, dapače

du_vlaho:
Provjerio senzor, naizgled sve ok... konektor je spojen. Ima kakav određen otpor pri nekoj određenoj temperaturi? Da ga ispitam instrumentom...

To za ECU, mogu jedino novi stavit, jelda? Nemam tu što dirat...  :dontknow:

Zvao ovlašteni servis i ništa nemaju što mi treba za prijenos, jedino rolice 6.5 grama...

Može mi tko sa mojskuter.com shopa linkat sve što mi treba pa naručim... jadan ti sam gdje živim...  :angry7:

giannelli:
taj dantemoto je u zadnje vrijeme postao smjesan, i trgovina i servis. Pa ako nemaju mogu narucit? Ali ne njima je lakse rec nema ili ne moze. Odi u yamahe, on je da digne cijenu proizvodu ali se potrudi nabavit sve!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju