Ovako, imam apriliu sr50 ditech. Prvi vlasnik. Mislim da je 2002g , 13 000km i s njom imam sljedece probleme :
Po ravnome ide 85-90 , ali kad idem uzbrdo ako brzina padne ispod 70, onda znam da ću puzati 40tak km/h do vrha. Pritom mašina radi kao da se guši ili kao da joj nisam dao gas do kraja. Zna ponekad i iz auspuha pucat. Nedavno sam probao dok idem uzbrdo ugasit joj kontakt pa upalit... onda promjeni zvuk, krene potezat pa opet isto...
Kad promjenim svječicu bude bolje dan,dva il tjedan dana pa sve po starom
Danas sam čistio posudicu na injektoru gdje se sakuplja emulzija, i nije tog bilo nešto previše... samo pokriveno dno...
U Dante ovlaštenom servisu su mi rekli da mu je pošla radilica. Al ovaj drugi servis kaže da je po ovima na svakom ditechu radilica pošla...
I da, več sigurno 2mj tražim što mu može bit... pa sam naišao i na dijagnostiku. Okreneš gas do kraja, upališ kontakt... kad upali crvenu lampicu pustiš pa krene treperit... uglavnom 11 errora sam nabrojao. Za resetiranje kaže 4 puta uć tako u dijagnostiku, al neće da mi resetira
Sad imam namjeru mjerit pritisak na pumpi goriva, skidat kompresor, mjenjat ECU... jer ne znam što ću...
Da li se isplati stavljat kit od 70ccm i koliko bi svi potrebni djelovi koštali? I da li ima u setu i radilica?
Hvala svima