Tehnički kutak > Garaža
gilera runner by neven92
neven92:
od pocetka je bil taj debeli dihtung od 1mm,1,5mm plus aluminijski koji sam za kit kupil....onda sam to rastavil i mislil sam da je celo klipa takvo jer je taj debeli dihtung viska pa sam ga strgal dole....jer je i na kurbli dosta slab otpor bil stim debelim dihtungom...i sad samo s aluminijskim zapinje....
a nebi trebal jel tak?
neven92:
da javim "novosti" :sad3: upravo probal sa 17,5 dellortom,isti vrag,na istoj brzini pocinje se gasit.....sa fergazerima 12, 17,5 i 19....i sta reci ,koju posluku porati :lud:
Marekk:
struja, okretaji?
neven92:
--- Citat: Marekk - 02 Listopad, 2012, 16:06:08 ---struja, okretaji?
--- Kraj citata ---
pa nisam drugi cdi isprobaval,on nebi smel biti,pa nijedan nije zablokiran,okretaje sam vece imal na serijali i radil je,ovdje kad se pocne razvrtavati onda se ugusi....stim da sam opet kupil novu svijecicu,ngk 9tku ....vakum ventil radi ispravno,budem i njega jos danas probal,ak nije ni to,ja stvarno vise neznam kaj da delam.....
neven92:
evo svjecice,malo je mrak i nije mob bas neki pa se ne vidi predobro al se vidi da je super boja.... ja vise volje nemam,sutra stavljam natrag original cilindar i kupil bum multivar jos i vozil se bum tak do proljeca.....a onda bumo vidli dalje....
e i da pitam,serijska radilica ne drzi due+ ? :toothy9: imam na oku jedan pa se mozda predomislim :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju