Tehnički kutak > Garaža

gilera runner by neven92

<< < (24/38) > >>

Tomi_ZG:
Meni je ovo sumnjivo,nema šanse da klip ima onakvu fleku s glavom iz komplet termo grupe koju imaš već,jesi siguran da nije neka kemija,pogotovo kad udara klip

2mario2:
ne kužim... meni je klip odozgo bil ok na Rox-u, a bila je glava od 50ccm na kitu...  :dontknow:

Sonny br.11:

--- Citat: 2mario2 - 26 Rujan, 2012, 09:02:08 ---ne kužim... meni je klip odozgo bil ok na Rox-u, a bila je glava od 50ccm na kitu...  :dontknow:

--- Kraj citata ---
ja onda stvarno neznam kaj bi to bilo.. :icon_scratch:

neven92:
sad sam izmjeril glavu ,dobra je,48mm,  stavil sam jos jedan dihtung aluminijski koji sam nasel na jednim blokovima piaggio ,isti je ko i ovaj,i svejedno zapinje....znaci i s dva dihtunga svejedno zapinje i nemres okrenut uopce radilicu....onaj koji je bil je sigurno oko 1mm bio debel ak ne i vise...pa sve izgleda ko da je tocno kak treba biti onda kak to....   :dontknow:

Sonny br.11:

--- Citat: neven92 - 26 Rujan, 2012, 19:05:27 ---sad sam izmjeril glavu ,dobra je,48mm,  stavil sam jos jedan dihtung aluminijski koji sam nasel na jednim blokovima piaggio ,isti je ko i ovaj,i svejedno zapinje....znaci i s dva dihtunga svejedno zapinje i nemres okrenut uopce radilicu....onaj koji je bil je sigurno oko 1mm bio debel ak ne i vise...pa sve izgleda ko da je tocno kak treba biti onda kak to....   :dontknow:

--- Kraj citata ---
pa kak je onda od početka radil :icon_scratch: :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju