Tehnički kutak > Garaža
gilera runner by neven92
MALES SR180r:
nedrži,osim ak ga staviš na zx-a i ne iskoristiš ga u potpunosti!
uz due+ trebaš i sve ostalo,od multivara,kevlara,19-ice,čak bi i delta i zvono dobro došli,poželjan kiler veći...
gokiSP:
Namotaji?
neven92:
mislil sam ga na zxa stavit i ne koristit bas svu snagu,tak da ide al da i potraje...multivar i kevlar u planu,19 imam,prijenos zasad bi ostal kak je...kiler veci?od cega?bas potrebno? ima koja rms radilica da bi funkcionirala?
--- Citat: gokiSP - 03 Listopad, 2012, 19:55:58 ---Namotaji?
--- Kraj citata ---
eh k**ra* kad sam prodao ove koje sam imao :angry7: na njih sam i ja sumnjal al neznam....ak bi zbog okretaja to bilo ,pa bolje se je vrtil na serijali i radil je....a sad s ovim nece...a i nije da trokira ili tak nekaj nek jednostavno izgubi gas ,ko da bez benge ostane....i to mi se događa cak i nakon malo voznje s pola gasa na oko 90 po satu....
Grale:
jel ide trophy na prodaju?
neven92:
a vjerojatno....al opet nebi htel nekog zeznuti ak je u kitu problem...eh kad bi bila koja dobra i postena dusa da mu posaljem kit ob svojem trosku ,pa da isproba na nekom pjađu pa da bude sto posto sigurno to...naravno,nekom ko je poznat na forumu i za kog sam siguran da mi ga bu vratil...jer zal mi je prodat kit ak nije u njemu problem..jer stvarno super ide,vuce i sve.... da bar imam koga u blizini da na njegovom isprobamo il tak neke... :sad1:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju