I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
da, moze se primjetiti da sa su moderatori prilicno aktivni.. cesto naletim da je tema u otpadu ili da je mod nesto editirao.. neka neka, samo tako
Citat: zemo323 - 21 Kolovoz, 2012, 14:16:34da, moze se primjetiti da sa su moderatori prilicno aktivni.. cesto naletim da je tema u otpadu ili da je mod nesto editirao.. neka neka, samo tako pa to im je posao zar ne?
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
Citat: bigone_sf2 - 21 Kolovoz, 2012, 14:18:38Citat: zemo323 - 21 Kolovoz, 2012, 14:16:34da, moze se primjetiti da sa su moderatori prilicno aktivni.. cesto naletim da je tema u otpadu ili da je mod nesto editirao.. neka neka, samo tako pa to im je posao zar ne? nedobra volja
kakve mudrolije ajme I onako sve piše u pravilima mod i ostalim pravila,mislim da su dosta jasna i netreba pretjerivat.Padobranaca če uvijek biti kakva god pravila bila,pa neka ih bar modovi imaju šta radit
nisu modovi tu da popravljaju sve , to je stvar dobre volje, tu su da daju smjernice, tj da neprimjetno drze sve u redu
ne kamba,nije se odnosilo ni na tebe ni na ikog tu sad nego sam rekel opcenito.nismo mi modovi tu smetlari ni editeri,da nam ostali clanovi olaksaju posao i vise se pridrzavaju pravila bilo bi jednostavnije i njima i nama.
Citat: Drnda-1 - 21 Kolovoz, 2012, 14:52:30nisu modovi tu da popravljaju sve , to je stvar dobre volje, tu su da daju smjernice, tj da neprimjetno drze sve u redu Znate šta znači skraćenica MOD?To je osoba koja radi......MudroObjektivnoDobrovoljno
sprema se reorganizacija kompletnog moderatorstva pa ćemo sve ispitati..
misliš da možeš bannat bigfana i ekipu
Jednostavno tablu dole i gass...ak su brzi nisu luđi