Tehnički kutak > Tuning skutera

Motoforce radilica pune polutke problem dužine osovine na strani variomata

<< < (2/4) > >>

Iwo SR Tuono:

--- Citat: Josip - 31 Srpanj, 2012, 17:07:07 ---
--- Citat: Iwo SR Tuono - 31 Srpanj, 2012, 17:05:43 ---ista ta radilica sa multivarom ide normalno to sam zaboravio reć

kao da sam negdje pročitao da polini vario radi probleme al nisam siguran sad da ne ubiješ

vjerovatno se ovo još nekome dogodilo, iako mi kvačilo anlasera niš ne znači al neznam kako će to utjecat na položaj remena jer variomat ide 1,5mm prema bloku

--- Kraj citata ---

tek ce sad bit centrirano  :toothy12:

--- Kraj citata ---
jesi imao takav slučaj ili govoriš iz iskustva?
Morat ću onda to bacit van i složit do kraja

Josip:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 31 Srpanj, 2012, 17:15:48 ---
--- Citat: Josip - 31 Srpanj, 2012, 17:07:07 ---
--- Citat: Iwo SR Tuono - 31 Srpanj, 2012, 17:05:43 ---ista ta radilica sa multivarom ide normalno to sam zaboravio reć

kao da sam negdje pročitao da polini vario radi probleme al nisam siguran sad da ne ubiješ

vjerovatno se ovo još nekome dogodilo, iako mi kvačilo anlasera niš ne znači al neznam kako će to utjecat na položaj remena jer variomat ide 1,5mm prema bloku

--- Kraj citata ---

tek ce sad bit centrirano  :toothy12:

--- Kraj citata ---
jesi imao takav slučaj ili govoriš iz iskustva?
Morat ću onda to bacit van i složit do kraja

--- Kraj citata ---

nisam imao takav slucaj, vidis da sam stavio smajlica

ali znam da se na pia otokari podloska ispod kalote sa 6mm na 5 ili cak 4,5mm i da se za 1 ili 1,5mm produzi bolcna sajbicama i da sve bude u centru (konkretno mislim na remen)  :icon_thumright:

giannelli:
ne vezeno toliko za temu, kakva poboljsanja se dobiju s time sto se remen centrira? zar se nebi penjao bolje kad je malo u discentru?

3alfa3:

--- Citat: giannelli - 31 Srpanj, 2012, 17:27:54 ---ne vezeno toliko za temu, kakva poboljsanja se dobiju s time sto se remen centrira? zar se nebi penjao bolje kad je malo u discentru?

--- Kraj citata ---

Remen MORA biti ravan - prednje (variomat) i zadnje polutke u ravnini

giannelli:
znaci must je uza podloska od 1mm iza kalote, a podloska od 1mm gdje se ona stavi.

sry na offtopic  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju