Tehnički kutak > Tuning skutera

Motoforce radilica pune polutke problem dužine osovine na strani variomata

<< < (3/4) > >>

Josip:

--- Citat: giannelli - 31 Srpanj, 2012, 17:34:16 ---znaci must je uza podloska od 1mm iza kalote, a podloska od 1mm gdje se ona stavi.

sry na offtopic  :toothy3:

--- Kraj citata ---

krivo si shvatio, treba onu crnu podlosku od varia otokarit za 1 mm (sa 6 na 5mm ili 4,5) i koliko si skinio treba toliko podloski nadodat na nolcnu varia prije stavljanja ventilvara

u protivnom bi izbacio ventilvar toliko da nebi nasjedao na zupce na radilici i plasticni ventilator bi strugao po mehanizmu kurble

ovdje se konkretno radi o malossi multivaru i MHR multivaru koji imaju podlosku ispod kalote debljine 6mm

neznam kakva je situacija sa polini speed control ili nekim drugima jer nisam jos obratio paznju na to toliko  :glasses9:

Iwo SR Tuono:
niš, vidim konstruktivne savjete sam dobio xD
Odo izvadit to i pokušat dovest u red pa javim rezultate

JogFromYamaha:
skini variomat dolje
zmi onu hilznu koja stoji izmedu zamasnjaka i semeringa i odslajfaj ga za milmetar i pol da dublje zamasnjak sjedne i onda smontiraj sve gore

daj budi mehanicar jemput dok minarellija primis u ruke

giannelli:

--- Citat: Josip - 31 Srpanj, 2012, 19:09:32 ---
--- Citat: giannelli - 31 Srpanj, 2012, 17:34:16 ---znaci must je uza podloska od 1mm iza kalote, a podloska od 1mm gdje se ona stavi.

sry na offtopic  :toothy3:

--- Kraj citata ---

krivo si shvatio, treba onu crnu podlosku od varia otokarit za 1 mm (sa 6 na 5mm ili 4,5) i koliko si skinio treba toliko podloski nadodat na nolcnu varia prije stavljanja ventilvara

u protivnom bi izbacio ventilvar toliko da nebi nasjedao na zupce na radilici i plasticni ventilator bi strugao po mehanizmu kurble

ovdje se konkretno radi o malossi multivaru i MHR multivaru koji imaju podlosku ispod kalote debljine 6mm

neznam kakva je situacija sa polini speed control ili nekim drugima jer nisam jos obratio paznju na to toliko  :glasses9:

--- Kraj citata ---
ma shvatio sam dobro, skratis iza 1mm, a nadoknadis znaci izmedju bolcne i ventilvara taj 1mm, mene je zanimalo dal podloska ide izmedju ventilvara i bolcne ili izmedju ventilvara i matice.

a kako uopce skuzite da remen ide u krivo, meni to sve izgleda ok.

Iwo SR Tuono:
Problem rijesen naravmo bez fusa
O cemu se radi,ova radilica nova ima malo losiju zavrsnu obradu i zubci nisu dovoljno duboku urezani prema bloku i nije moglo sve sjest bez se ne smontira sve pa malo zategne prvo da sve sjedne dublje
Tako da je sad ok,sve je sjelo u dlaku i ne lufta nigdje nista
Eto,hvala na savjetima :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju