DNS me zaustavila murija kod Maksimira ...
Vozim se ja dns iz Dubrave prema centru i vidim ja u daljini policajac na motoru prije ZOO kod onog kipa , prođem ja njega i gledam u retrać hoće li zamnom vidim neće i ja dalje po gasu. E al onda drito kod stadiona murija s desne strane digne palicu da sstanem i ja ljepo stanem.
Murijak: prometna,vozačka. Ja mu sve dam i lik krene srat....(Drifter j**** ti sve ureko si me);Malo prebrza vožnja veli on imam li ja blokadu velim pa naravno da imam koji se to luđaci voze bez blokade .... lik se nasmije.Prošeta on oko motora i vidi tablicu dole ljevo zbuksanu veli da je vozilo nepropisno , gleda on dalje i vidi nemam iza žmigavce .Ja sam osto ono PAffff .Ode on po svoj blokić krene zapisivat sve po redu ,a ja ga još prcam i j**** kak isto drugi imaju takve motore pa se i dalje vozze.
Popiše on kazne meni i krene da mi da kaznu a ja upalim motor i veli on biser da ga na nogaru dignem ja reko ono OK i vidiš lika frka on meni skuter i veli on to je preglasno i još mi dene neki papirić za tehnički u ruke.E meni to sve bilo smješno popado sam na svim točkama ugl kazna mi je bila 1200 kn i vanredni tehnički.
Na kraju nazvo frenda čiji stari u policiji dela i sve rješeno i nikakvu kaznu nemam .
Poanta je ono kakvi šupci imaju ono fraj na uho veli to je preglasno , na oko veli to je prebrzo. Hahahahha kakvi MAJMUNI