Dakle, dešava se nešta čudnjo s njom... Mašina je sve sve sve serijala... Do neki dan mi se bio pojeo navoj na brezonu koji drži cilindar, i tamo na tom dijelu mi je puštao vodu u cilindar... To sam popravio - stavio drugi, pregledao sve brtve... Prvo paljenje užasno dugo je trajalo, pucanje iz auspuha, svijetlo plavi dim, gotovo bijeli, u leru nikako nemože radit bez malo zakrenutog gasa. Nakon nekih 15 min grijanja, počeo sam odvijat mu gas, pucanje abnormlano, dima ima više nego iz lokomotive... I onda sam ga pustio da radi u leru opet, al ovaj puta radi normalno, bez a mu ja moram držat malo gasa... prošle su 2 minute, idem ga ponovo tuirat, i opet puca ko blesav... Ugasim ga, cekam da se ohladi, upalim ga opet, i pustim da radi 15 min u leru, raaadi kooo sat! Nema dima, nema niceg! kao novi motor radi, sve super... Krenem u vožnju... Dam pun gas opet pucanje trokiranje, ali nema dima... Nikakvog... I nekak to probije, i sve super... Vozim se 40, i puca i trokira, guta knedle, ko ludo... A dok se vozim 20-30 sve super. Nzznam više šta je... Pregledao sam kablove sve, sviječicu, nema nigdje falš zraka, ništa, sve korektno spojeno... Pomagajte...