Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Iskustva s rolinama i remenima...SR 150/SP (FXR) 180...  (Posjeta: 731 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Gerbi

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Iskustva s rolinama i remenima...SR 150/SP (FXR) 180...
« : 19 Svibanj, 2008, 20:28:49 »
Spremam se na malu generalnu što se ovih potrošnih stvarčica na skuteru tiče, pa su i roline došle na red...zadnje što sam bio uzimao su Malossijeve 13,5 i relativno brzo su se potrošile...prije toga sam stavio Malossijeve 12,5 s kojima se motor po meni malo previše vrtio na krajnjoj, i one su se u kratko vrijeme potrošile...tamo kada sam tek uzeo motor sam stavio 14,7 grama nove, u nekoj čudnoj no name paketiću i to je strašno kako su se raspale...ne odmah, ali opet u relativno kratko vrijeme...

Nooo...moje pitanje je kakva su vaša iskustva s Polini rolinama...110 kn dođe paketić 20*17,5, 13,2 g...da li ste zadovoljni...

I drugo, polini remen dođe 290 kn, serijski sam bio platio mislim 250 kn novi...nije mi problem dat 40 kn više ako je i trunčicu izdržljiviji ili kvalitetniji...ako je to samo plaćanje za marku onda qurac...

Pitam zato što mi je s jedne strane trgovina koja preferira malossi djelove, a s druge strane trgovina koja je dobila tonu polinini djelova, pa zato pitam...