Tehnički kutak > Tehnička pitanja

podlaganje multivara sa šajbicom pri stavljanju kevlar remena..

<< < (15/44) > >>

igor.sb:
o tom ti pricam, osjecaj je k.... vidis da se vrti i mislis da ides, nemas ti sta raditi na tim okretajima, preko 8 zajebi, a vjerujem da bi kod tebe bilo blize i 9 i preko na takvom setupu

za malu usporedbu na multivaru na cca 7500 ides isto kao i na poliniju sa 1000 ok manje  :laughing7: :laughing7:
dok s multivarom prevrti uvijek na startu, polini te izbacuje odma, nema onog bzvz letanja u okretaje kao s multivarom kad das svaki put gas, i tu ti se ne desava nist osim dernjave  :dontknow:

Drnda:
zanimljivo, meni ne prevrtava na startu nego bas ono ispali odmah, nema cekanja onog kad das gas...
posto je meni za grada gdje mi nije bitna maximalna(iako mislim da bi isao podjednako kao i s tezim rolicama) ovako mi je najsnazniji ....

ima li kakva aplikacija za android da se moze izmjeriti ubrzanje i krajnja? ono po sekundama, bas da vidim rezultate... jer sumnjam da me osjecaj vara...

recimo magistralom ide auto nekih 70ak kmh, ja krenem otprilike kad dodje pored mene, i stignem ga kroz nekih 30ak metara... mozda i vise, no nebitno, rekao bih da ide puno bolje nego je isao s tezim rolicama...

igor.sb:
SpeedView

i naravno daleko najbolji start s najvise momenta mi je davao dugacki bijeli, i to najbolje osjetis s dvojcom, kad vidis da ovaj iza tebe se ne moze drzat i samo sto ne sleti sa skutera (idealna zajebancija za suvozaca  :laughing7: :laughing7: ) ali on se kasnije kroz ubrzanje izgubi i nepotrebno drzi visoko okretaje pri pustanju gasa, iritirajuce

no dosta vise o bb, stay tuned

Drnda:
meni vraca okretaje relativno brzo, s dvojicom sam jako rijetko ili nikako, pa mi je start dobar , nevolim voziti nikoga pa nezz kako krece onda, ali ako sam ovako krecem, sigurno je i dobro s dvoje....

znas li koje su normalne vrijednosti za ubrzanje do 50 i 100 za 150ac?

igor.sb:
ne znam  :dontknow:

:hello: :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju