Tehnički kutak > Tehnička pitanja

podlaganje multivara sa šajbicom pri stavljanju kevlar remena..

<< < (16/44) > >>

Drnda:
a nista, kad uspijem pospajati ovo sto trebam na njega, izmjeriti cu pa zalijepiti rezultate, par ljudi me vec pitalo kako ide i kako se ponasa s ovim setupom prijenosa, pa bar da znam rezultate da netko usporedi tko ima 150 ac, napraviti print scrin sa mobitela pa staviti

speed__100:

--- Citat: Drnda-1 - 27 Srpanj, 2012, 14:34:06 ---a nista, kad uspijem pospajati ovo sto trebam na njega, izmjeriti cu pa zalijepiti rezultate, par ljudi me vec pitalo kako ide i kako se ponasa s ovim setupom prijenosa, pa bar da znam rezultate da netko usporedi tko ima 150 ac, napraviti print scrin sa mobitela pa staviti

--- Kraj citata ---

Ajde izmjeri preko speedview bas me zanima rezultat do 100,mislim da ti se neće dat postat kad vidis,jer razlika po cuki je presmješna.

3alfa3:

--- Citat: Jurich - 27 Srpanj, 2012, 10:40:45 ---ako je vanjski fi veci stavi je kao ja, na drugu stranu bolcne
Meni je isto vanjski fi veci pa sam tamo stavia

--- Kraj citata ---

Vis, dobra ideja. Nisam se nikad sjetio te kombinacije  :icon_thumright:

Drnda:

--- Citat: speed__100 - 27 Srpanj, 2012, 16:26:12 ---
--- Citat: Drnda-1 - 27 Srpanj, 2012, 14:34:06 ---a nista, kad uspijem pospajati ovo sto trebam na njega, izmjeriti cu pa zalijepiti rezultate, par ljudi me vec pitalo kako ide i kako se ponasa s ovim setupom prijenosa, pa bar da znam rezultate da netko usporedi tko ima 150 ac, napraviti print scrin sa mobitela pa staviti

--- Kraj citata ---

Ajde izmjeri preko speedview bas me zanima rezultat do 100,mislim da ti se neće dat postat kad vidis,jer razlika po cuki je presmješna.

--- Kraj citata ---
spojio sve danas i ulijem mjesavinu u rezervar i skuzim da ima 2 ili 3 rupice pored pipe... netko micao kad je bilo nevrijeme i na nesto mi sjebao  :angry9:
cim nadjem kako zakrpiti izmjeriti cu.. inace instalirao sam i speedwiew i car performance pa cu s oba izmjeriti da usporedim....

a to za sat, nemam ga pa neznam koliko bi krao  :toothy12: :toothy12:

stunt_master:
Drnda kad toliko mrzis tvrde federe , na koliko rpm je idealno po tebi da krece s mjesta novi runner/nrg samo sa rezom-za primjer RR ?  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju