Tehnički kutak > Tehnička pitanja

podlaganje multivara sa šajbicom pri stavljanju kevlar remena..

<< < (14/44) > >>

Drnda:
pa da vidim kako ta tvoja zvijer od srke ide, nemoguce da ide tako lose pa da nebi odmjerio snagu....
mislim ako vec sve tako dobro slazes i znas...

ja sam sve masine isprobao s masu kombinacija i dijelova, i iza svojih prica stojim.... imao sam i serijale naturpijane i sva 3 ranga 70 ccm kiteva, te bb, slazem drugima svaki dan motore... mislim da netrebas toliko pametovati okolo.... neke stvari jednostavno na papiru djeluju puno bolje ili losije nego u praksi, ali treba vise stvari probati da bi se znalo kako sto reagira jedno s drugim....

i bega kad je slagao sra pa se zalio na kuplung, svak je pametovao sa nekim bijesnim stelanjima, poslusao me, samo narezao kuplung i sve bilo ok.... nemora nesto biti hajend tuning dijel da bi valjalo...
primjer ti je clan luna500rr, pitaj ga od cega sve ima dijelove na luni, ili hondax8r ili kako se pise, pola masine je s dijelovima od drugih marki ili necega sto nije za skutere namijenjeno pa isto ide extra...  :icon_thumright:

igor.sb:
ne sjecam se da sam tebe ili okolo ispitivao kako da si sra slozim  :dontknow:

fala bogu slozio sam onak kak sam htio, nemam ja sta mjerit s tobom kad vozis na 9g, koje si ocito zaboravio skinut dok si jos jollya imao  :dontknow:

i da multivar je k..naspram polinija :P

i dosta s tim pitaj ovog pitaj onog, pitaj ti 

Drnda:
polini ide sljedecu sezonu, sad je multivar.. start je dobar i medjuubrzanja...
a za rolice, nisam zaboravio skinuti, nego imam od 7.5 mislim pa do 15.5 grama pa sam trazio s kojima ce se najbolje ponasati, a to je pokazao sa 9 grama....

ako mislis to za glavu, to sam pitao jer nisam znao smije li se i koliko, zato forum i sluzi...
neke stvari pitas , neke sam radis, i vidis sto je najbolje..
zato i imam 2 cilindra i 3 glave pa da kemijam..

igor.sb:
zajebi 2 cilindra 3 glave, 100setova rolica ako nemas identican skuter kraj sebe

da nije bilo karlovog sra dan danas bi mislio da mi sr leti, a kad ono pusiona motor ide losije s multivarom neg ser, vrti se i mislis da ides

pa meni se s 12.5 (glava dole) motor prevrtavao na 80 BOKTE  :dontknow: :dontknow:

Drnda:
vjeruj da je i meni cudno, serijski feder i tako lagane role da tako dobro ide... kazem ti, a moze ti clan nodius potvrdit, idemo krenuti, moj poskakiva stalno, sa 20ak na sat opalimo po gasu, moj digne kotac mozda 20ak cm i tako par metara i vrati se... vozio nisam preko mozda 90ak kmh jer samo po gradu se vozam, ali do tu je sasvim ok... ( to sto dize je zbog toga jer nema maski i niej guma zadnja ok napumpana, cim je ok napumpana nece dizati nego vrti u prazno na maloj brzini)

nemam s cime se usporediti nego s autima, jer nijedan skuter ne ide ovako kao ovaj u blizini, a auta bas po gradu nemogu BBu parirati kad su kratke ulice...
bas me andy pitao koliko se vrti... po osjecaju bih rekao da je negdje oko 8 ili 8.5 tisuca okretaja...
 s tezim rolicama se puuuno tromije ponasa, narocito na startu, jer sada krece cim dotaknes gas , dok s tezim treba malo da zavrti...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju