Tehnički kutak > Tehnička pitanja
podlaganje multivara sa šajbicom pri stavljanju kevlar remena..
ivanm:
shvaćam i slažem se da variomat treba biti poštelan da radi od nule a onda se sa čim mekšim federima poštela optimalan start..
Drnda:
da, ali je opcenito na recimo ovom forumu problem sto ih vise od pola ima pretvrde federe na kuplungu... ja sam recimo cak za malossi wild lion spuh s pezoa skinuo serijske federe i svakoga jednako rastegnuo da ih malo omeksam jos.. i poboljsao start ogromno... nisam mogao vjerovati kako taj spuh odlicno radi na niskim okretajima.. doslovno iskoristavas torq a ne okretaje....
ivanm:
to je torq spuh a ne reza..
slažem se i ja više volim srednje tvrde federe..
3alfa3:
Sa sajbicom od 1mm sam na novom malossi kevlar remenu imao najkraci moguci prijenos. Deblje od milimetra je znacilo da remen sjedi na bolcni. Na zadnjim polutkama je tada bio skroz do vrha i start je bio najbolji moguci.
Inace, tvrdji federi na kuplungu ne znaci da ce skuter krenut na visim okretajima. Odnosno, ako se pretjera sa tvrdocom, desava se da krece sa nizim. Ali tu treba razlikovat okretaje radilice od okretaja kuplunga jer tvrdji feder na kuplungu ce cekat skroz dok se kuplugn ne zavrti na potrebne okretaje, ali problem pretvrdih federa je sto ce variomat pocet radit prije toga i efektivno ce start biti ko iz 2 brzine u autu.
Treba pogodit da kuplung pocne radit zericu prije variomata - tada je start najbolji
Drnda:
da, jer kuplung prvo kasno krece s radom, a kad krene proklizava vecinom u zvonu...
najidealnije je pogoditi da prakticki u isto vrijeme oboje krecu s radom....naravno bez proklizivanja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju